Ξεκινά τη λειτουργία του σήμερα το νέο ξενοδοχείο στην πόλη της Ρόδου

Ξεκινά τη λειτουργία του σήμερα το νέο ξενοδοχείο στην πόλη της Ρόδου

Ξεκινά τη λειτουργία του σήμερα το νέο ξενοδοχείο στην πόλη της Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 3140 ΦΟΡΕΣ

Ξεκινά σήμερα τη λειτουργία του, στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, το μικρότερο ξενοδοχείο του ξενοδοχειακού brand Cook’s Club του Thomas Cook στον κόσμο. Πρόκειται για το “Boutique Cook’s Club City Beach Rhodes”!

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην πλατεία Κουντουριώτη (κοντά στο «Έλλη») σε ένα από τα καλύτερα σημεία της πόλης μας και ανήκει ιδιοκτησιακά σε τέσσερις συμπατριώτες μας, οι οποίοι το έχουν μισθώσει το ακίνητο σε εταιρεία της οποίας εκπρόσωπος και μοναδικός διαχειριστής είναι ο κ. Μιχάλης Γιασιράνης Μονοπρόσωπη ΙΚΕ, ενώ μετά την ανακαίνιση, με την αξιοποίησή του ασχολείται ο κ. Γαβριήλ Καραθωμάς από την Κω.

Το ξενοδοχείο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων 18 δωμάτια και το ύψος της επένδυσης έφθασε το 1,2 εκατομμύρια ευρώ.

Όπως δήλωσε μιλώντας στη «Ροδιακή» ο κ. Καραθωμάς είναι ένα μικρό boutique ξενοδοχείο, με το οποίο αποφάσισε να ασχοληθεί στο νησί μας, διεισδύοντας έτσι στην ξενοδοχειακή αγορά της Ρόδου και παράλληλα για να κάνει «διασπορά του επιχειρηματικού του ρίσκου», όπως ο ίδιος αναφέρει χαρακτηριστικά, ώστε «να μην τα έχουμε όλα σε ένα νησί».

Είναι το δεύτερο ξενοδοχείο Cook’s Club για τον κ. Καραθωμά, αφού λειτουργεί ήδη ένα στην Κω – το “More Meni Beach”- και μάλιστα πηγαίνει – όπως ο ίδιος μας δηλώνει- πολύ καλά με πληρότητα κατά 95%.

Φυσικά το ξενοδοχείο στο νησί του Ιπποκράτη έχει σημαντικές διαφορές από αυτό στο νησί μας, καθώς εκείνο λειτουργεί μόνο σεζόν και διαθέτει 64 δωμάτια.

Το “Boutique Cook’s Club City Beach Rhodes” είναι ένα ξενοδοχείο που απευθύνεται μόνο σε ενήλικες και είναι το μικρότερο ξενοδοχείο του ξενοδοχειακού brand Cook’s Club του Thomas Cook στον κόσμο, αφού συνήθως τέτοιου είδους μονάδες διαθέτουν 150-200 δωμάτια.

Στην περίπτωση της Ρόδου, το ξενοδοχείο, το οποίο θα λειτουργεί καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους (12 μήνες), διαθέτει 18 μικρές σουίτες που θα παρέχουν ανέσεις όπως αυτές ενός ξενοδοχείου πέντε αστέρων. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τόσο το Ιταλικό εστιατόριο που θα λειτουργήσει στο ισόγειο του ξενοδοχείου, όσο και το roof garden στο οποίο θα προσφέρονται διάφορα ποτά και cocktails με φόντο το υπέροχο Ροδίτικο ηλιοβασίλεμα.

Στο εστιατόριο, το οποίο θα είναι ανοικτό εκτός από τους πελάτες του ξενοδοχείου για κατοίκους και επισκέπτες του νησιού, έχει αναλάβει ο γνωστός και διακεκριμένος σεφ Έκτορας Μποτρίνι, ενώ το roof garden θα είναι ανοικτό μόνο για τα μέλη του.

Διαβάστε ακόμη

Τούρκοι τουρίστες... «κατέλαβαν» τα ελληνικά νησιά

110 πτήσεις τσάρτερ το Σαββατοκύριακο 20-21 Απριλίου στο αεροδρόμιο της Ρόδου

Χιλιάδες Τούρκοι τουρίστες στη Ρόδο

Ασπρονήσια: Οι εξωτικές νησίδες του Ανατολικού Αιγαίου στα ανατολικά των Λειψών που μαγεύουν τους επισκέπτες

TUI: Με νέα πρωτοβουλία υποστηρίζει 500 Έλληνες παραγωγούς σε Ρόδο και Κρήτη

Τεράστιο ενδιαφέρον για το Rodos Week στα βρετανικά ΜΜΕ

Γ. Κάππα: Η σεζόν στη Ρόδο έχει ξεκινήσει με ικανοποιητικά στοιχεία

Συνεχείς ακυρώσεις στα νησιά από επαγγελματικά θαλαμηγά σκάφη