Κώστας Παπαδόπουλος: «Υπάρχει όρεξη και διάθεση στον Κλεάνθη»

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία των παικτών του Κλεάνθη Παραδεισίου ενόψει της νέας χρονιάς.

Σε καθημερινή βάση, οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και εκτελούν κατά γράμμα τις οδηγίες του προπονητή τους Κώστα Παπαδόπουλου.

Είναι φανερό πως χτίζεται μια πολύ νεανική ομάδα καθώς οι περισσότεροι παίκτες που συμμετέχουν στο ρόστερ είναι μικρής ηλικίας. Συνεπικουρούμενοι όμως με ορισμένους έμπειρους ποδοσφαιριστές, φιλοδοξούν να παρουσιάσουν ένα πολύ υγιές σύνολο που θα κάνει θετική αίσθηση στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.

«Γίνεται καλή δουλειά»
Ο προπονητής της ομάδας Κώστας Παπαδόπουλος είναι πολύ ικανοποιημένος από την έως τώρα παρουσία των παικτών στις καθημερινές προπονήσεις όπως δηλώνει στην «Αθλητική Ροδιακή». Συγκεκριμένα, οι δηλώσεις που έκανε είναι οι ακόλουθες:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος γιατί πιστεύω ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά. Άπαντες δείχνουν μεγάλη όρεξη και διάθεση και αυτό είναι πάρα πολύ θετικό. Φτιάχνουμε μια νεανική ομάδα με μικρό μέσο όρο ηλικίας. Τα παιδιά αυτά ευελπιστούμε ότι θα βοηθηθούν και από τους πέντε, έξι πιο έμπειρους παίκτες που έχουμε μαζί μας και θα μπορέσουμε έτσι να παρουσιάσουμε ένα καλό σύνολο».

Κοντά σε Ζάχαρη
Πολύ κοντά στην πραγματοποίηση μιας ακόμα μετεγγραφής βρίσκεται η ομάδα του Παραδεισίου. Πρόκειται για τον Στέλιο Ζάχαρη ο οποίος την πρόσφατη αγωνιστική περίοδο έπαιζε με τα χρώματα του ΑΕΡΑ. Είναι γνώριμος στον Κώστα Παπαδόπουλο από την εποχή που και αυτός δούλευε για λογαριασμό των «κόκκινων» και έτσι εισηγήθηκε στη διοίκηση την απόκτησή του.

Ο 20χρονος μέσος μάλιστα συμμετέχει ήδη στις προπονήσεις της ομάδας και απομένουν μόνο τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή.

Προπονήσεις στον Θεολόγο
Στο γήπεδο του Δαμάγητου Θεολόγου διεξάγονται οι προπονήσεις του Κλεάνθη τις τελευταίες ημέρες καθώς αυτό του Παραδεισίου έχει κλείσει προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες συντήρησης στον χλοοτάπητα. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, θεωρείται δεδομένο ότι όλες οι προπονήσεις αυτού του μήνα θα διεξαχθούν στο γήπεδο του Θεολόγου.