Σούλης Παπαδόπουλος για τον Διαγόρα: «Όλα πηγαίνουν πολύ καλά»

Την απόλυτη ικανοποίηση του για τη μέχρι τώρα παρουσία των παικτών στις προπονήσεις αλλά και γενικώς για τη λειτουργία της ομάδας, εξέφρασε με δηλώσεις του στην «Αθλητική Ροδιακή» ο προπονητής του Διαγόρα Σούλης Παπαδόπουλος.

Ο ίδιος αναφερόμενος στις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας, η οποία πραγματοποιείται κυρίως στο βοηθητικό γήπεδο της πόλης μας, τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος και από την προσπάθεια που κάνουν οι παίκτες αλλά και από την οργάνωση του σωματείου. Όλα κυλούν πολύ καλά και όπως πρέπει. Οι παίκτες δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και δεν έχω κανένα παράπονο. Οι συνεργάτες μου επίσης κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν.

Ο Πέτρος Ρουτζιέρης είναι πάντα δίπλα μου και έχουμε μια καλή συνεργασία, όπως και ο Μαίος ο Καμπουράκης αλλά και γενικά όλη η διοίκηση. Ακόμα και τα παιδιά που είναι στα γραφεία του συλλόγου. Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος».

Ο Διαγόρας θα δώσει τα πρώτα του φιλικά παιχνίδια την ερχόμενη εβδομάδα, ωστόσο ο κ. Παπαδόπουλος σπεύδει να δηλώσει πως δεν θα φανεί το πραγματικό πρόσωπο του Διαγόρα ακόμα, καθώς είναι πάρα πολύ νωρίς για να βγουν τέτοιου είδους συμπεράσματα:

«Τα φιλικά αυτά γίνονται περισσότερο για να ξεφύγει το μυαλό των παικτών λίγο από τις προπονήσεις. Θα μπορεί κάποιος σίγουρα να δει ορισμένα στοιχεία για την αγωνιστική ταυτότητα που θα έχει ο Διαγόρας αλλά μέχρι εκεί. Είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμα για να πούμε οτιδήποτε. Και γενικώς εγώ είμαι ένας άνθρωπος που μου αρέσει την περίοδο αυτή να κοιτάζω μέχρι …την επόμενη προπόνηση. Επίσης, θα υπάρχει μεγάλη κόπωση στα φιλικά αυτά, καθώς οι προπονήσεις που κάνουμε είναι δυνατές και επίπονες».

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, μετά το χθεσινό απογευματινό ρεπό, οι «κυανέρυθροι» επανέρχονται σήμερα στις διπλές προπονήσεις. Θα γυμναστούν το πρωί στο κεντρικό γήπεδο και το απόγευμα στο «βοηθητικό».