«Σέντρα» στις 29 του Σεπτέμβρη στην Football League

Οριστικά στις 29 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Football League στο οποίο όπως είναι γνωστό θα πάρουν μέρος ο Διαγόρας και ο Ιάλυσος.

Αυτό αποφασίστηκε και επίσημα κατά τη διάρκεια συνεδρίασης που πραγματοποιήθηκε στην πρωτεύουσα.

Όπως αναμενόταν, το εισιτήριο της ανόδου θα το κερδίσουν οι δυο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας, ενώ θα υποβιβαστούν οι τέσσερις τελευταίες του βαθμολογικού πίνακα. Αναλυτικά, όλες οι αποφάσεις που πάρθηκαν είναι οι ακόλουθες:

«Κατά τη συνάντηση της Football League, συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν τα εξής:
1. Εγκρίθηκε η προκήρυξη του Πρωταθλήματος, αγωνιστικής περιόδου 2019-2020, το οποίο θα διεξαχθεί χωρίς πλέι οφ και πλέι άουτ. Οι δυο (2) πρώτες ομάδες της βαθμολογίας θα προβιβάζονται και οι τέσσερις (4) τελευταίες θα υποβιβάζονται απευθείας. Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 29 Σεπτεμβρίου 2019.
2. Επίσημη μπάλα του Πρωταθλήματος, αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 επιλέχθηκε η Nike Magia.
3. Εγκρίθηκε νέο λογότυπο για την Football League».

Σε δυο ομίλους οι Νέοι
Σε ό,τι έχει να κάνει τώρα με το πρωτάθλημα των Νέων, αποφασίστηκε να διεξαχθεί σε δυο ομίλους των επτά ομάδων, σε μια προσπάθεια να μειωθούν τα έξοδα των συλλόγων. Έτσι λοιπόν, όπως αντιλαμβάνεται κανείς θα είναι ένα μικρό πρωτάθλημα και για το λόγο αυτό υπάρχει η σκέψη να διεξαχθούν και play off για να μπορέσουν έτσι οι ομάδες να παίξουν περισσότερα παιχνίδια.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την τελευταία πληροφόρηση, στην ΕΠΟ ψάχνουν να βρουν χορηγούς προκειμένου να είναι εφικτό να γίνει το πρωτάθλημα σε έναν όμιλο και να μπορούν οι ομάδες να δώσουν περισσότερους αγώνες. Είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει το αμέσως επόμενο διάστημα. Αναλυτικά, η απόφαση για τους Νέους, αναφέρει τα εξής:

«Αποφασίστηκε η διεξαγωγή Πρωταθλήματος Υποδομών Κ 17, με γεννηθέντες αθλητές 1/1/2002 και τη συμμετοχή έως τεσσάρων (4) ποδοσφαιριστών του 2001. Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε δυο (2) ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια».