Ξεκίνημα με Μπάρδη στον ΑΕΡΑ

Με τη συμμετοχή και του Δημήτρη Μπάρδη που από χθες αποτελεί  το νέο μετεγγραφικό απόκτημα, ξεκίνησε την προετοιμασία του προχθές το απόγευμα και ο ΑΕΡΑ.

Ο έμπειρος παίκτης είχε συμφωνήσει προφορικά εδώ και αρκετές ημέρες με τη διοίκηση και απέμεναν μόνο ορισμένα διαδικαστικά θέματα τα οποία τακτοποιήθηκαν χθες. Στην ανακοίνωσε που εξέδωσε ο σύλλογος, αναφέρονται τα ακόλουθα:

«Το Δ.Σ. του Α.Ε.Ρ.Α. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Μπάρδη ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα μας μετά από δύο χρόνια. Τον καλωσορίζουμε στον σύλλογο και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».

Από εκεί και πέρα, θεωρείται δεδομένο ότι η ομάδα των Αφάντου θα πάρει ακόμα δύο παίκτες πρώτης γραμμής σε μια προσπάθεια να ενισχυθεί και άλλο ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Είναι φανερό πως έχει …ανοίξει η όρεξη της διοίκησης και επιθυμεί να κάνει το καλύτερο δυνατό για την ομάδα προκειμένου να είναι εφικτό να κάνει αισθητή την παρουσία της στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.

Η πρώτη προπόνηση πραγματοποιήθηκε στον ανακαινισμένο τάπητα του γηπέδου των Αφάντου με αποτέλεσμα και η διάθεση όλων να ήταν πάρα πολύ καλή δεδομένου ότι είχαν χρόνια να κάνουν προπόνηση σε τόσο καλό αγωνιστικό χώρο.