Φοίβος Κρεμαστής: «Ψάχνει» δύο μεσοεπιθετικούς

Στην απόκτηση δυο ακόμα ποδοσφαιριστών στοχεύει σύμφωνα με πληροφορίες ο Φοίβος Κρεμαστής.

Επιθυμία του προπονητή Μιχάλη Πολιά είναι να έρθουν δυο παιδιά κατά προτίμηση νεαρής ηλικίας που θα μπορούν να αγωνιστούν ως μεσοεπιθετικοί. Στην παρούσα φάση η διοίκηση διατηρεί ορισμένες επαφές με υποψήφιους «μετεγγραφικούς στόχους» ωστόσο ακόμα δεν έχει ληφθεί η τελική απόφαση, καθώς είναι περιπτώσεις, οι οποίες περνάνε από …φιλτράρισμα.

Στο μεταξύ, η ομάδα μπαίνει από αύριο στη δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας της και σιγά σιγά θα ξεκινήσουν και τα φιλικά παιχνίδια. Το πρώτο είναι προγραμματισμένο να γίνει στις 10 Αυγούστου απέναντι στον Ηρακλή Μαριτσών. Το γήπεδο δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί και επίσημα, ωστόσο όλα δείχνουν ότι η αναμέτρηση θα γίνει στην Κρεμαστή.

«Είμαι αρκετά ικανοποιημένος»
Την ικανοποίηση του εξέφρασε για μια ακόμα φορά ο τεχνικός Μιχάλης Πολιάς σε δηλώσεις που έκανε σχετικά με την έως τώρα προετοιμασία.

Συγκεκριμένα, τόνισε: «Η προετοιμασία κυλάει σε καλά επίπεδα. Είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν είναι επιμονή και πειθαρχία. Το πολύ θετικό είναι ότι δεν έχουμε τραυματισμούς».