Συντετριμμένη αναχώρησε χθες το απόγευμα η οικογένεια των Γάλλων από τη Ρόδο

Με απευθείας αεροπορική πτήση από τη Ρόδο για το Παρίσι, αναχώρησε σύμφωνα με πληροφορίες της “ΡΟΔΙΑΚΗΣ”, χθες αργά το απόγευμα από το νησί μας, η οικογένεια των Γάλλων, που ήρθε για διακοπές κι  έχασε τα δύο της κορίτσια ηλικίας 16 και 19 ετών αντίστοιχα στην πισίνα του ξενοδοχείου όπου διέμεναν.

Η οικογένεια των Γάλλων, μαζί με τα δύο παιδιά τους, μετέβησαν στο αεροδρόμιο λίγο μετά τις 3 το απόγευμα και επιβιβάστηκαν μία περίπου ώρα αργότερα στο αεροσκάφος που θα τους μετέφερε στην πατρίδα τους.

Οι γονείς των αδικοχαμένων κοριτσιών, σύμφωνα με πληροφορίες της “ΡΟΔΙΑΚΗΣ”, ηλικίας 46 και 41 ετών αντίστοιχα, ήταν συντετριμμένοι.
 Δεν μπορούσαν να συνειδητοποιήσουν πως μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, βρήκαν τραγικό θάνατο τα δύο κορίτσια τους μέσα στην πισίνα του ξενοδοχείου όπου διέμεναν, στην περιοχή της Ιαλυσού.

Οι σοροί των δύο κοριτσιών, θα μεταφερθούν αρχικά από τη Ρόδο στο Παρίσι με άλλη πτήση, μέσα στις επόμενες μέρες, ενώ στη συνέχεια σε προάστιο της γαλλικής πρωτεύουσας όπου διαμένει η οικογένεια.