Έτοιμο το ρόστερ της ομάδας Νέων του Διαγόρα

«Κλεισμένο» θα πρέπει να θεωρείται το ρόστερ της ομάδας Νέων του Διαγόρα που θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Football League! 

Μοναδικές εκκρεμότητες αποτελούν ορισμένα παιδιά που έχουν επιλεγεί από την Κω και την Κάλυμνο, τα οποία ναι μεν θέλουν να παίξουν με την «κυανέρυθρη» φανέλα, ωστόσο υπάρχει θέμα με το πώς θα συνδυάσουν τη διαμονή τους αλλά και τις σχολικές υποχρεώσεις τους στο νησί μας. Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, είναι πολύ δύσκολο στην παρούσα φάση ο Διαγόρας να αναλάβει την πλήρη ευθύνη για τη φιλοξενία ανηλίκων στη Ρόδο. Για τον λόγο αυτό ο σύλλογος βρίσκεται σε συζητήσεις προκειμένου να γίνει ξεκάθαρο αν είναι εφικτό να βρεθεί μια λύση.

Κατά τα άλλα, ο προπονητής Παναγιώτης Μπεκιάρης έχει πάρει τις οριστικές του αποφάσεις για τα παιδιά που θα απαρτίζουν το ρόστερ της νεοσύστατης αυτής ομάδας. Όταν θα ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος και κυρίως την ημερομηνία έναρξης, τότε θα ανακοινωθούν και τα ονόματα των 25 παιδιών που θα συμμετάσχουν στο ρόστερ.

Σε επαγγελματικά πρότυπα
Η ομάδα που θα δημιουργηθεί θα θυμίζει έναν επαγγελματικό σύλλογο δεδομένου ότι θα έχει και προπονητή τερματοφυλάκων αλλά και γυμναστή. Εξάλλου η δουλειά που θα γίνεται θα είναι με βάση τα επαγγελματικά πρότυπα και οι «κυανέρυθροι» προσπαθούν να οργανωθούν όσο το δυνατόν καλύτερα για να μπουν τα παιδιά σε ένα εντελώς διαφορετικό περιβάλλον από τα συνηθισμένα των τοπικών μας πρωταθλημάτων.

-Υπενθυμίζουμε ότι το πρωτάθλημα Νέων έχει παρθεί απόφαση να διεξαχθεί σε δύο ομίλους των 7 ομάδων ωστόσο η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αναζητά τρόπους για να γίνει σε έναν όμιλο, οπότε τίποτε δεν θα πρέπει να θεωρείται ακόμη δεδομένο.