Α’ κατηγορία με Διγενή!

Πρόταση στον Διγενή Κοσκινού προκειμένου να συμμετάσχει τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας αναμένεται να κάνει η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου, ενεργοποιώντας ένα από τα άρθρα της προκήρυξης! 

Μετά τη μη συμμετοχή της πρωταθλήτριας του 2ου ομίλου της Β’ Κατηγορίας Αναγέννησης Έμπωνα, η διοργανώτρια αρχή θα ζητήσει από τον τριταθλητή των αγώνων μπαράζ Δαμάγητο να καλύψει την κενή θέση προκειμένου το πρωτάθλημα να διεξαχθεί με 16 ομάδες. 

Η ομάδα του Θεολόγου είναι δεδομένο ότι θα απαντήσει αρνητικά, σύμφωνα και με δήλωση του ίδιου του προέδρου Γιώργου Καρπαθάκη και έτσι σειρά θα πάρει ο Διγενής. Μπορεί να υποβιβάστηκε από το περσινό πρωτάθλημα, όμως ένας όρος της προκήρυξης μπορεί να τον κρατήσει στη μεγάλη κατηγορία. 

Το Δ.Σ. του συλλόγου ήδη έχει συνεδριάσει και το κλίμα είναι πολύ θετικό οπότε και η απάντηση που θα δοθεί στην Ένωση αναμένεται να είναι υπέρ της παραμονής της ομάδας. Το τοπίο αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά αύριο, οπότε θα γίνουν από μέρους της διοργανώτριας αρχής όλες οι νόμιμες ενέργειες.