Σύνδεσμος τουριστικών επιχειρήσεων στην Όλυμπο και στο Διαφάνι

Από την ομάδα Πρωτοβουλίας για την ίδρυση “συνδέσμου τουριστικών επιχειρήσεων Ολύμπου-Διαφανίου Καρπάθου”, εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

“Έχοντας υπ’ όψιν μας τη σημερινή οικονομική πραγματικότητα της ιδιαίτερης πατρίδας μας, τις προπτικές της οικονομικής της ανάπτυξης και ιδιαίτερα την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στον χώρο του τουρισμού στα χωριά μας, πήραμε την πρωτοβουλία της σύγκλησης στο Κοινοτικό Μέγαρο Ολύμπου Καρπάθου το Σάββατο, 10 Αυγούστου 2019 και ώρα 7:00 μ.μ. Γενικής Σύναξης των τουριστικών επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στα γεωγραφικά όρια της Κοινότητας Ολύμπου του Δήμου Καρπάθου με σκοπό την ίδρυση “ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΟΛΥΜΠΟΥ-ΔΙΑΦΑΝΙΟΥ ΚΑΡΠΑΘΟΥ”.

Με κίνητρο τον άδολο πατριωτισμό και τον ανυπόκριτο σεβασμό προς όλους τους συμπατριώτες μας, σας καλούμε να δώσετε μαζικά το “παρών” την ημέρα αυτή που θα χαράξουμε νέους δρόμους στην ανηφορική πορεία της οικονομικής και της κοινωνικής προόδου του τόπου μας.                                                                       
Πιστεύοντας στην αξία της πρωτοβουλίας μας, στις οικονομικές δυνατότητες της Ολύμπου και στην αξιοσύνη των Ολυμπιτών είμαστε προκαταβολικά βέβαιοι για την επιτυχία του τολμηρού αυτού εγχειρήματος.

Με ιδιαίτερη τιμή,

Η Ομάδα Πρωτοβουλίας για την ίδρυση “Συνδέσμου Τουριστικών Επιχειρήσεων Ολύμπου-Διαφανίου Καρπάθου”

Γιώργος Ηλ. Ζωγραφίδης, πρώην Γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου,
Νίκος Κων. Νταής, Νεοεκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος Καρπάθου  στη Δημοτική Ενότητα Ολύμπου,

Κομνηνός Γεωρ. Σακέλλης, Νεοεκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος Καρπάθου στη Δημοτική Ενότητα Ολύμπου,

Ηλίας Βασ. Παπαηλίας, Νεοεκλεγμένος Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Ολύμπου του Δήμου Καρπάθου,

Γιώργος Νικ. Τσαμπανάκης, πρώην Πρόεδρος του Πολιτισμικού Οργανισμού Ολύμπου Καρπάθου (Π.ΟΡ.Ο.Κ.).”