Αθλέτικο Αφάντου: Ξεκίνησε ο σχεδιασμός

O μέχρι πρόσφατα ποδοσφαιριστής του συλλόγου Μιχάλης Κυριαζής θα είναι ο νέος προπονητής της Αθλέτικο.

Αυτό ανακοίνωσε και επίσημα ο σύλλογος, ξεκινώντας έτσι τον σχεδιασμό του για τη νέα χρονιά και τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας.

Αναλυτικά: «Το Δ.Σ. της Αθλέτικο Αφάντου ανακοινώνει ότι τη θέση του προπονητή της ανδρικής ομάδας ποδοσφαίρου για τη  νέα ποδοσφαιρική χρονιά 2019 – 2020 αναλαμβάνει ο Μιχάλης Κυριαζής.

Στόχος του συλλόγου για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά είναι να χτιστεί ένα ανταγωνιστικό ρόστερ το οποίο να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και να διακριθεί στο πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας, προωθώντας παράλληλα ταλαντούχα παιδιά από την ακαδημία του συλλόγου. Η διοίκηση εύχεται στον Μιχάλη Κυριαζή καλή επιτυχία με υγεία».

Επιστρέφει ο Μπάλλα
Στο μεταξύ, τη φανέλα του συλλόγου θα φοράει από τη νέα χρονιά και πάλι ο Αντώνης Μπάλλα ο οποίος την πρόσφατη αγωνιστική περίοδο έπαιζε για λογαριασμό του Πολύστρατου Λαέρμων. Η επίσημη ανακοίνωση για την επιστροφή του, αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής:

«Ο ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στον χώρο της επίθεσης και από την ίδρυση της ομάδας μας το 2011 αποτέλεσε έναν από τους αρχηγούς και πρώτους σκόρερ της Αθλέτικο. Τη χρονιά που μας πέρασε αγωνίστηκε με την ομάδα του Πολύστρατου Λαέρμων και μετά από ένα χρόνο επιστρέφει ξανά στην ομάδα της καρδιάς του. Η διοίκηση καλωσορίζει τον Αντώνη πίσω στην οικογένεια της Αθλέτικο και του εύχεται πολλές επιτυχίες με υγεία»