Διγενής Κοσκινού: Οριστικά στην Α’ Κατηγορία!

Οριστικά στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας θα συμμετάσχει τη νέα χρονιά ο Διγενής!

Ο σύλλογος των Κοσκινού κατέθεσε και επίσημα τη συμμετοχή του χθες το μεσημέρι, μετά την αρνητική απάντηση που έδωσε ο Δαμάγητος στο ενδεχόμενο να καλύψει αυτός (ως ο πρώτος δικαιούχος) το κενό της Αναγέννησης του  Έμπωνα.

Η ομάδα του Θεολόγου είχε ξεκαθαρίσει από την περασμένη Παρασκευή μέσω του προέδρου της Γιώργου Καρπαθάκη ότι δεν ενδιαφέρεται για να πάρει μέρος στην «μεγάλη» κατηγορία και χθες το γνωστοποίησε και επίσημα στην αρμόδια επιτροπή της  Ένωσης.

Ετοιμάζονται πυρετωδώς, αύριο η «πρώτη»
Στα Κοσκινού ετοιμάζονται πυρετωδώς πλέον καθώς ο αρχικός τους σχεδιασμός ήταν για να παίξει η ομάδα στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας.

Ωστόσο δεν αναμένεται να γίνουν θεαματικές αλλαγές στο ρόστερ μιας και υπάρχει η πεποίθηση ότι υπάρχει το στοιχείο της εμπειρίας και της ποιότητας και σε συνδυασμό με τον ενθουσιασμό των νεαρών παικτών μπορεί να γίνει ένα καλό σύνολο.

Θεωρείται δεδομένο πάντως ότι θα γίνει και μι περεταίρω ενίσχυση με την απόκτηση ακόμα δύο παικτών τουλάχιστον. Αξίζει να σημειωθεί πως η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει αύριο το απόγευμα από το γήπεδο Κοσκινού.