Νέο όραμα, ελπιδοφόρο ξεκίνημα στον Ιάλυσο

Έχοντας σαν μεγάλο στόχο να δημιουργήσει μια ομάδα που θα έχει αρκετά έντονο το Δωδεκανησιακό στοιχείο και που παράλληλα θα μπορεί να κάνει αισθητή την παρουσία της στο πρωτάθλημα, ξεκίνησε χθες το απόγευμα την προετοιμασία του και ο Ιάλυσος. 

Η πρώτη προπόνηση έγινε στο «Οικονομίδειο» υπό τις οδηγίες του προπονητή Σάκη Παπαβασιλείου. Νωρίτερα, πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός παρουσία της Βουλευτού Δωδεκανήσου κ. Μίκα Ιατρίδη, του εκπροσώπου της Περιφέρειας κ. Σάκη Στάγκα, του Δήμου Ρόδου κ. Γιάννη Κορωναίου καθώς και αρκετών φίλων της ομάδας που έδωσαν το “παρών” στο γήπεδο. 

Η κ. Ιατρίδη ευχήθηκε επιτυχία και έδωσε τα συγχαρητήρια της για την περσινή πορεία της ομάδας και την κατάκτηση του τίτλου. Από την δική του πλευρά ο κ. Στάγκας αναφέρθηκε στην σπουδαιότητα του νέου γηπέδου στο Λύκειο Ιαλυσού ενώ πρόσθεσε πως από τον Σεπτέμβριο θα ξεκινήσουν τα έργα ηλεκτροφωτισμού στο «Οικονομίδειο». 
Ο κ. Κορωναίος ζήτησε από τους παίκτες να έχουν την ψυχή ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή αλλά την κουλτούρα και τη φιλοσοφία ενός επαγγελματία, καθώς κάτι τέτοιο μπορεί να αποτελέσει έναν πολύ αποδοτικό συνδυασμό. 

«Το ταμείο τον Μάη» 
Στη σύντομη τοποθέτησή του, ο πρόεδρος του συλλόγου Μιχάλης Χατζηνικήτας τόνισε τα ακόλουθα: «Δεν χρειάζεται να λέμε πολλά λόγια. Έχουμε μάθει να δουλεύουμε στο γήπεδο. Το ταμείο θα το κάνουμε τον Μάιο». 

«Μας ενδιαφέρει το ντόπιο στοιχείο» 
Λίγο αργότερα, στις δηλώσεις του προς τους εκπροσώπους των τοπικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, ο προπονητής κ. Παπαβασιλείου εξήγησε τη νέα φιλοσοφία της ομάδας τονίζοντας πως θα δοθεί πολύ μεγάλο βάρος και σε όλες τις ομάδες Νέων μέχρι και την Κ14, όπου μάλιστα θα δουλεύουν κάτω από συγκεκριμένο αγωνιστικό πλάνο. 

Ο κ. Παπαβασιλείου εξήγησε πως θα έχει άμεση συνεργασία με τον προπονητή της Κ18 Αγαπητό Αμπελά ούτως ώστε όποιο παιδί ξεχωρίζει, θα προωθείται στη μεγάλη ομάδα. 
Χαρακτηριστικά, ο κ. Παπαβασιλείου τόνισε πως «θέλουμε να δώσουμε μεγάλο βάρος στο ντόπιο στοιχείο και παράλληλα να δημιουργήσουμε ένα σύνολο, το οποίο θα μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα». 

Σε ό, τι έχει να κάνει με τα καθαρά αγωνιστικά ζητήματα, το “παρών” στην πρώτη προπόνηση έδωσαν και τα νέα μετεγγραφικά αποκτήματα της ομάδας. Πρόκειται για τους Καρά, Γεωργόπουλο, Τερζίου, Σερτζίνιο, Πατηνιώτη, Νατσιόπουλο, Δαλαμήτρα, Μαρτσάκη, Μαραγκουδάκη, Πεταυράκη, Ρούσσο και Κατσή.