Παναγιώτης Ζούνης: «Έχω παίκτες με ποιότητα στον Απόλλωνα Καλυθιών»

Με διάθεση να «χτίσει» ένα καλό σύνολο, το οποίο θα είναι σε θέση να αποσπάσει κολακευτικά σχόλια από τον κόσμο και όλους όσους ασχολούνται με το τοπικό ποδόσφαιρο, ξεκίνησε προχθές την προετοιμασία του και ο Απόλλωνας Καλυθιών.

Υπό τις οδηγίες του Παναγιώτη Ζούνη που πάντα αρέσκεται στο να δουλεύει με νεαρά παιδιά, οι Καλυθενοί ευελπιστούν σε μια καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.

Ο φιλόδοξος τεχνικός, μιλώντας στην «Αθλητική Ροδιακή» με αφορμή το ξεκίνημα, τόνισε τα εξής:
«Νιώθω πραγματικά μεγάλη τιμή που θα δουλέψω σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Απόλλωνας. Πόσο μάλλον, που στο παρελθόν έχω τιμήσει τη φανέλα αυτού του συλλόγου. Πάντα είμαι αισιόδοξος άνθρωπος και ελπίζω σε κάτι καλό. Η ομάδα βέβαια είναι νέα.

Έχουν προωθηθεί πολλά νεαρά παιδιά, καθώς προσπαθήσαμε να ρίξουμε το μέσο όρο ηλικίας. Κάτι καινούργιο χτίζεται στον Απόλλωνα. Βασικός μας στόχος είναι η σωτηρία της ομάδας αλλά με τα αξιόλογα παιδιά που έχουν έρθει ευελπιστούμε και σε μια καλή πορεία. Πιστεύω πολύ σε αυτά τα παιδιά γιατί είναι ποδοσφαιριστές με ποιότητα».

Σε ερώτηση για το αν θεωρεί πως θα γίνει ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα αλλά και το ποιες ομάδες βλέπει ως φαβορί για να πάρουν τον τίτλο, απάντησε ως εξής:

«Φυσικά και θα είναι ανταγωνιστικό το νέο πρωτάθλημα. Ειδικά προς την κορυφή της βαθμολογίας. Θεωρώ ότι ο ΑΟ Πυλίου, ο Άρης Αρχαγγέλου, ο Ηρακλής Μαριτσών αλλά και ο ΑΕΡΑ που έχει ενισχυθεί σημαντικά έχουν τον πρώτο λόγο. Νομίζω ότι ο πρωταθλητής θα βγει μέσα από αυτές τις τέσσερες ομάδες. Όσον αφορά τον Απόλλωνα, ελπίζουμε να είμαστε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Μέσα από τη διάκριση της ομάδας μπορεί να έρθει και η διάκριση και για τους ίδιους τους παίκτες».

Το προσεχές Σάββατο, ο Απόλλωνας δίνει το πρώτο του φιλικό παιχνίδι, απέναντι στον Κλεόβουλο στο γήπεδο των Καλυθιών. Όπως μας λέει ο Παναγιώτης Ζούνης, «τα φιλικά δεν είναι για να παίρνουμε αποτελέσματα αλλά για να φτιαχτεί η ομάδα» και προσθέτει: «Για το λόγο αυτό σε όλα τα φιλικά θα πάρουν χρόνο συμμετοχής όλοι οι παίκτες για να μπορώ να έχω και εγώ καλύτερη άποψη».

Ανανέωσαν Μπαϊρακτάρης και Πέπα
Παίκτες του Απόλλωνα και τυπικά θα είναι και τη νέα χρονιά οι Μάριος Μπαϊρακτάρης και Γκεντιάν Πέπα. Και οι δυο απάντησαν θετικά στην πρόταση που τους έκανε η διοίκηση και έτσι παρέμειναν στο ρόστερ και ενόψει της νέας χρονιάς.

Χωρίς εισιτήριο τα φιλικά
Στο μεταξύ, δεν θα ισχύσει τελικά το εισιτήριο στα φιλικά παιχνίδια του Απόλλωνα, όπως είχε αποφασίσει πριν από μερικές ημέρες η διοίκηση. Με νέα ανακοίνωση της, γνωστοποιεί στο φίλαθλο κοινό ότι η είσοδος θα είναι ελεύθερη.