Για νερό ακούνε και νερό  δεν... βλέπουν  σε περιοχή του  Αρχαγγέλου εδώ και 20 χρόνια

Την παρέμβαση του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου, αναμένεται να ζητήσουν  κάτοικοι της περιοχής του Αρχαγγέλου καθώς εδώ και 20 σχεδόν χρόνια, που έχει ολοκληρωθεί η βασική υποδομή ύδρευσης στην περιοχή τους, ακόμα περιμένουν να... έρθει το νερό στα εξοχικά και τα κτήματά τους.

Πρόκειται για την περιοχή Τριονί και Αναγρός Κάμπος, (από το Κέντρο Υγείας στον παλιό δρόμο προς Τσαμπίκα),  όπου πριν από περίπου 20 χρόνια, είχε δημιουργηθεί η υποδομή για τη δημιουργία δεξαμενής άρδευσης όπου θα μπορούσαν οι ιδιοκτήτες των όμορων οικοπέδων να χρησιμοποιούν στις καλλιέργειές τους.

Το νερό όμως δεν έφθασε ποτέ στο σημείο, καθώς απαιτούνταν και πρόσθετα έργα (αντλίες πίεσης κλπ.). Μάταια οι 20 περίπου κάτοικοι της περιοχής, ζητούσαν και ξαναζητούσαν να δοθεί λύση από το Δήμο και τη ΔΕΥΑΡ. Έγιναν αυτοψίες, ξεκίνησαν μελέτες αλλά μέχρι σήμερα νερό δεν δόθηκε στις αναμονές που άφησαν για τους ιδιοκτήτες.

Οι ιδιοκτήτες οικοπέδων πάντως, δεν  είναι διατεθειμένοι να εγκαταλείψουν τον αγώνα τους και ετοιμάζονται να προσφύγουν στη δικαιοσύνη. Κι αυτό γιατί ένα έργο, το οποίο έχει πληρωθεί εδώ και πολλά χρόνια, παρέμεινε ανενεργό και σε πλήρη αχρηστία.