«Βολές» κατά Χατζηδιάκου και Πάλλα!

Την οριστική της απόφαση να πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας γνωστοποίησε και επίσημα ο Ατρόμητος Διμυλιάς.

Παρά το ότι δεν υπάρχει ο «ιδιαίτερος ενθουσιασμός», όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, λόγω του ότι η διοίκηση νιώθει αδικημένη σε σχέση με το γήπεδο που περίμενε να ενταχθεί σε πρόγραμμα του Δήμου προκειμένου να τοποθετηθεί συνθετικός τάπητας αλλά αυτό δεν έγινε, εντούτοις πάρθηκε η σχετική απόφαση ούτως ώστε «να μην φανούμε ανακόλουθοι στις υποσχέσεις που δώσαμε», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά, το πλήρες κείμενο είναι το ακόλουθο:
«Μέτα από ώριμη σκέψη και σεβόμενοι τις υποσχέσεις μας στους ποδοσφαιριστές της περσινής σεζόν, αλλά και αυτούς που συμφώνησαν φέτος, αποφασίσαμε να δηλώσουμε συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Β’ τοπικής κατηγορίας.

Μια απόφαση που πάρθηκε χωρίς ιδιαίτερο ενθουσιασμό από μέρους μας, καθώς γνωρίζουμε πως χωρίς γήπεδο ο ορίζοντας παραμένει ένα θολό τοπίο για την αγαπημένη μας ομάδα. Η απόφαση πάρθηκε καθαρά λόγω των υποσχέσεων που δώσαμε τόσο στους ποδοσφαιριστές μας, όσο και σε μερίδα του κόσμου της ομάδας. Έχουμε μάθει να μένουμε πιστοί στα όσα υποσχόμαστε την τελευταία τριετία που βρισκόμαστε στη διοίκηση του Ατρόμητου σε αντίθεση με αυτούς που έπαιξαν μαζί μας.

Αυτοί που δεν τήρησαν τις υποσχέσεις τους είναι ο τέως Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος και ο τέως Αντιδήμαρχος Αγαπητός Πάλλας που μας φωτογράφισαν μπροστά στις κάμερες και τους δημοσιογράφους με φόντο μια συμφωνία για το γήπεδο που δεν υλοποιήθηκε ποτέ.

Η φετινή σεζόν ίσως και να είναι η τελευταία μας στον Ατρόμητο, αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά μέσα στη χρονιά. Μέχρι τότε θα δίνουμε τα πάντα για τον Ατρόμητο και για να κυλίσει αρμονικά η σεζόν περίπου 20 χιλιόμετρα μακριά από τη φυσική μας έδρα».