Εξαιρετική παρουσία στα Γιάννενα

Πολύ καλή παρουσία είχαν δύο Ρόδιοι αθλητές που συμμετείχαν στο πανελλαδικό πρωτάθλημα της κατηγορίας Ε2 που πραγματοποιήθηκε πριν από μερικές ημέρες στα Γιάννενα.

Πρόκειται για τον Δανιήλ Μανέττα αλλά και την Αγγελική Καμπουράκη, οι οποίοι κατέκτησαν την 3η θέση στα μονά και την 1η στα «διπλά».

Ειδικότερα:

O Δανιή Μανέττας στην κατηγορία Α12 κερδίζοντας τους, Μάντζιο Ι του Ομίλου Αντισφαίρισης Ιωαννίνων με 2-0 σετ, Τσικνιά Ι ΟΑ Φιλιππιάδας 2-0 σετ, Παπαβασιλείου Α ΟΑ Φιλιππιάδας 2-0, φθάνοντας στον ημιτελικό αντιμετώπισε τον αθλητή Κατσάνο Ν του ΟΑ Πρέβεζα ηττήθηκε με 0-2 κατακτώντας την 3η θέση.

Στα «διπλά» με συμπαίκτη τον Πουρναρόπουλο Σ απ’ τη Θεσσαλονίκη κατάφεραν να κερδίσουν την 1η θέση κερδίζοντας διαδοχικά τους Καλατζή-Ζήκα 2-0, Φορτώση-Καρατζά 2-0 Παπαβασιλείου-Παπαναστασίου 2-0 και στον τελικό τους Παπαχρίστου-Νικητάκη 2-0. 

Η Καμπουράκη Αγγελική (Νίνα) στην κατηγορία Κ14 περνώντας στο δεύτερο δίχως αγώνα, απέκλεισε τις αθλήτριες Γιαννακοπούλου Α του ΟΑ Λάρισας με 2-0 σετ, Τζούμπα Ν του ΟΑ Ιωαννίνων 2-0, φτάνοντας στον ημιτελικό, όπου ηττήθηκε με 2-0 σετ από τη συμπαίκτρια της στο διπλό Μάγια Α με 0-2 κατακτώντας την 3η θέση. Στα «διπλά» κερδίζοντας διαδοχικά τις (πρώτο γύρο άνευ αγώνα) 2ο Γεωργοπούλου-Πραποπουλού 2-0, Βαρδάκη-Τζούμπα 2-0, και στον τελικό τις Μπάτσιου-Σιδέρη 2-0 κατακτώντας την 1η θέση. 

Συμμετοχή στο τουρνουά είχε και ο Δαμιανός Τσαφής στην κατηγορία Α12 πετυχαίνοντας την πρώτη νίκη στο κυρίως ταμπλό σε διοργάνωση Ε2, φτάνοντας στους 16 καλύτερους.