ΕΟΠΕ-Beach Volley: «Η Ρόδος επανήλθε δυναμικά»

Το δικό της ξεχωριστό μήνυμα με αφορμή το πρόσφατο τελικό τουρνουά beach volley Κ19 Juniors που έγινε στο νησί μας, δίνει μέσω ανακοίνωσης της η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, η οποία μάλιστα μιλάει με κολακευτικά λόγια για τη Ρόδο. Το πλήρες κείμενο, είναι το ακόλουθο:

«Τη δική της ξεχωριστή ιστορία έχει γράψει η Ρόδος στο μπιτς βόλεϊ, με παγκόσμια τουρνουά που έχουν αφήσει εποχή. Η πρωτεύουσα των Δωδεκανήσων επανήλθε το 2019 δυναμικά στις διοργανώσεις της άμμου με τη διεξαγωγή του Final και ο κόσμος του νησιού που αγκάλιασε από την πρώτη μέρα το μπιτς βόλεϊ από τις διοργανώσεις που γινόντουσαν τη δεκαετία του ‘90, είχε γεμίσει τις κερκίδες στις εγκαταστάσεις στην “Καλλιπάτειρα” για να δει από κοντά το μέλλον του αθλήματος. 

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης με την ολοκλήρωση του Κ19 Juniors Final ευχαριστεί θερμά την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ιδιαίτερα τον Περιφερειακό Σύμβουλο σε θέματα αθλητισμού Νίκο Νικολή, τον Περιφερειακό Σύμβουλο - Πρόεδρο Ενεργειακής Χρήστο Μπάρδο, τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού και Οργανισμού Ρόδου και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του Στέφανο Κυριαζή, τον Πρόεδρο της Τοπικής Επιτροπής Δωδεκανήσων Στάθη Μαθιουδάκη, την Βασιλική Κούκου που φρόντισε για την διαμονή και τη διατροφή αθλητών, προσωπικού και διαιτητών, καθώς και όλους τους συνεργάτες της Τοπικής Επιτροπής. 

Και για μία ακόμη φορά να αναφέρουμε για τη σημαντική συμβολή τους, τους χορηγούς του πανελλήνιου πρωταθλήματος  τα προϊόντα ARLA Protein, τον καφέ frappuchino των Starbucks, την ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστική, την Volkswagen ΚΟSΜΟCAR και τον προμηθευτή αθλητικού υλικού GALA. 

Τέλος, τον χορηγό επικοινωνίας fosonline.gr και όλους τους τοπικούς χορηγούς που στήριξαν τη διοργάνωση».