«Ψάχνει» για δύο μετεγγραφές ο Κλεάνθης

Στην πραγματοποίηση δύο ακόμα μετεγγραφών αναμένεται να προχωρήσει ο Κλεάνθης Παραδεισίου.

Αν και ακόμη δεν πρέπει να θεωρείται τίποτα δεδομένο, εντούτοις οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο προπονητής Κώστας Παπαδόπουλος, επιθυμεί δύο ακόμα παίκτες στο πλαίσιο της μεγαλύτερης ενίσχυσης του ρόστερ.

Η οριστική απόφαση για τις θέσεις στην οποία θα γίνει αυτή η ενίσχυση αναμένεται να γίνει μετά τη διεξαγωγή των πρώτων φιλικών αναμετρήσεων. Και αυτό διότι ο κ. Παπαδόπουλος θέλει να …ακτινογραφήσει όλους τους ποδοσφαιριστές του και τις δυνατότητες τους πριν πάρει την οριστική του απόφαση.

Προπονήσεις στον Θεολόγο
Στο γήπεδο του Θεολόγου γίνονται πλέον οι προπονήσεις των παικτών του Κλεάνθη. Σε καθημερινή βάση το ραντεβού είναι καθορισμένο στις 6 μ.μ. και το σημαντικό είναι ότι δεν υπάρχει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και όλοι οι παίκτες συμμετέχουν κανονικά στο πρόγραμμα.

Το Σάββατο στ’ Αφάντου
Το Σάββατο είναι προγραμματισμένο να γίνει το πρώτο φιλικό της ομάδας. Θα πραγματοποιηθεί στις 5 μ.μ. στο γήπεδο Αφάντου με αντίπαλο τον τοπικό ΑΕΡΑ. Ο Κώστας Παπαδόπουλος που θα τεθεί αντιμέτωπος με την παλιά του ομάδα, είναι αποφασισμένος να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του