«Δοκιμάζονται» δυο παίκτες από τον Άρη

Δυο παίκτες για τη θέση του αριστερού μπακ «δοκιμάζει» στις προπονήσεις από το ξεκίνημα της προετοιμασίας ο προπονητής του Άρη Αρχαγγέλου Γιώργος Σάββενας.

Πρόκειται για τον Διουνυσακόπουλο που μέχρι και πρόσφατα έπαιζε στον Αστέρα Μασσάρων και τον Πάρι Χότζα που δεν είναι ροδίτης αλλά θα βρίσκεται στο νησί μας για επαγγελματικούς λόγους.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, από τους δυο αυτούς παίκτες θα αποκτηθεί ο ένας και αυτό είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει το αμέσως επόμενο διάστημα.

Κατά τα άλλα, η προετοιμασία συνεχίζεται χωρίς μεγάλα προβλήματα πέραν των γνωστών που έχουν να κάνουν με τις δουλειές αρκετών ποδοσφαιριστών. Οι περισσότεροι ασχολούνται με τον τουρισμό και όπως αντιλαμβάνεται κανείς την περίοδο αυτή σαφώς και υπάρχει θέμα.

Την άλλη Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί το πρώτο φιλικό παιχνίδι του Άρη ενόψει της νέας χρονιάς. Θα είναι με αντίπαλο την Αθλητική Ένωση της Κατταβιάς. Αν και ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί και επίσημα, όλα δείχνουν ότι η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο Αρχαγγέλου.