Τώρα και Εργασιακό ποδοσφαίρου στη Ρόδο

Μετά το μπάσκετ έρχεται και το Εργασιακό τουρνουά ποδοσφαίρου! Θα το διοργανώσει το Κολλέγιο Ρόδου το οποίο απευθύνει και δημόσια κάλεσμα σε όσους μη εν ενεργεία παίκτες ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή. Οι αγώνες θα γίνονται στο γήπεδο 8Χ8 που διαθέτει το Κολλέγιο στις εγκαταστάσεις του. Αναλυτικά, όλα τα δεδομένα διεξαγωγής του τουρνουά είναι τα ακόλουθα:

«Κάθε ομάδα θα μπορεί να έχει ρόστερ μέχρι 15 παίκτες.
-Όλα τα μέλη της ομάδας πρέπει να είναι από 30 ετών και πάνω (γεννηθέντες 1989 και μεγαλύτεροι) και μόνο 2 ή 3 αθλητές κάτω των 30 (θα συζητηθεί με τις ομάδες ο τελικός αριθμός και το κατώτατο ηλικιακό όριο).

-Όλοι οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να μην είναι ενεργοί, δηλαδή την τρέχουσα ποδοσφαιρική χρονιά 2019-2020 να μην αγωνιστούν σε οποιοδήποτε επίσημο εθνικό ή τοπικό πρωτάθλημα, επαγγελματικό ή ερασιτεχνικό (κάτι που θα ελεγχθεί μέσω της ΕΠΟ και της ΕΠΣΔ.

-Το γήπεδο διεξαγωγής των αγώνων θα είναι διαστάσεων 70 επί 40.

-Κάθε ομάδα θα μπορεί να αγωνίζεται με 8 βασικούς ποδοσφαιριστές και 7 αναπληρωματικούς με απεριόριστες αλλαγές. 

-Οι ημέρες διεξαγωγής του πρωταθλήματος θα είναι κάθε Σάββατο (15:00-21:00) και κάθε Κυριακή (11:00-19:00)

-Όλοι οι αγώνες θα καλύπτονται ιατροφαρμακευτικά είτε από γιατρό είτε από τους Σαμαρείτες (θα γίνει σε συνεννόηση με τις ομάδες)

-Οι διαιτητές των αγώνων θα είναι είτε επίσημοι διαιτητές της ΕΠΣΔ Δωδεκανήσου είτε απόφοιτοι ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο που είναι και προπονητές στο σωματείο μας (και αυτό θα γίνει κατόπιν συνεννόησης με τις ομάδες).

-Η διάρκεια των αγώνων θα είναι 70 λεπτά (35 λεπτά ανά ημίχρονο με 10 λεπτά διάλειμμα ανάμεσα στα δύο ημίχρονα)

-Σε κάθε ομάδα θα δίνονται πριν από την έναρξη του αγώνα νερά από το σωματείο μας.

-Η έναρξη του πρωταθλήματος ορίζεται για το Σάββατο 5 Οκτωβρίου.

-Ανάλογα με το πλήθος των συμμετοχών θα αποφασιστεί είτε η διεξαγωγή του πρωταθλήματος σε έναν όμιλο, όπου όλοι θα παίζουν με όλους, είτε ο χωρισμός των ομάδων σε δύο ομίλους και έπειτα η διεξαγωγή play off ανάμεσα στους 4 πρώτους κάθε ομίλου.

-Μετά το πέρας της καταληκτικής ημερομηνίας πρόθεσης συμμετοχής όλοι οι συμμετέχοντες διά των εκπροσώπων τους θα συναντηθούν με τη διοργανώτρια αρχή την Παρασκευή 30 Αυγούστου και ώρα 19:30 στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου για τη ρύθμιση όλων των λεπτομερειών του τουρνουά (κόστος-όμιλοι-διαιτησία-χρονική διάρκεια-δελτία συμμετοχής-παρουσία γιατρού/Σαμαρειτών-αριθμός συμμετεχόντων κάτω των 30).

Μπορείτε λοιπόν, να στέλνετε την πρόθεση συμμετοχής στο email: 
stavrianakisgeo@gmail.com από σήμερα μέχρι και την Τετάρτη 28/8. Στο email θα πρέπει να αναφέρετε το όνομα της ομάδας, το όνομα του αρχηγού-εκπροσώπου της και οπωσδήποτε το email και το κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας του αρχηγού.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 6973939468 (Σταυριανάκης Γιώργος) ή στο 6930971904 (Καρίκης Παναγιώτης).

Η οργανωτική επιτροπή του πρωταθλήματος αποτελείται από τους:
Σταυριανάκη Γεώργιο (πρόεδρο Αθλητικής Ακαδημίας)
Μωραΐτη Ιωάννη (αντιπρόεδρο)
Σκαμάγκη Σοφία (γενική γραμματέα)
Αδρασκέλα Γιώτα (ταμία)
Γεωργαλίδη Ελένη (μέλος).

Η εκτελεστική επιτροπή διεξαγωγής του τουρνουά αποτελείται από τους προπονητές των ακαδημιών μας: Καρίκη Παναγιώτη, Χατζησάββα Σταμάτη, Μπαουρη Σάββα».