Μεγάλο ενδιαφέρον για το εργασιακό στο μπάσκετ

Μεγάλο ενδιαφέρον για το εργασιακό στο μπάσκετ

Μεγάλο ενδιαφέρον για το εργασιακό στο μπάσκετ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 182 ΦΟΡΕΣ

Ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή δεκαοκτώ ομάδες και απομένουν μόλις δύο κενές θέσεις. Στις 30 Αυγούστου θα διαμορφωθεί η λίστα των συμμετεχουσών από το «Ροδίων Άθλησις»

Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον και φέτος για συμμετοχή στο χειμερινό εργασιακό τουρνουά μπάσκετ του «Ροδίων Άθλησις». Με ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές ενημερώνουν πως απομένουν δύο ακόμη κενές θέσεις με δεδομένο ότι ήδη υπάρχουν δεκαοκτώ συμμετοχές:

«Μετά την ολοκλήρωση της πρώτης συνάντησης στο πλαίσιο διεξαγωγής του 5ου χειμερινού εργασιακού πρωταθλήματος μπάσκετ και λίγο πριν τη λήξη της προθεσμίας, είναι μεγάλη μας χαρά που οι ομάδες, οι οποίες έως και σήμερα εκδήλωσαν ενδιαφέρον ανέρχονται κιόλας στις δεκαοκτώ.

Πιο αναλυτικά, οι ομάδες που έδωσαν το «παρών» και δήλωσαν προφορικά σε πρώτη φάση την επιθυμία συμμετοχής είναι οι ΟΕΕ, Panthers, Airball, Sindream, Blue Celtics, Bad boys, Underdogs, Epavlis café, Modela, Buzzer beaters, Σταυρος Καλυθιών, Διγενής κοσκινού by Κολλέγιο και Δωριείτες, ενώ ηλεκτρονικά δήλωσαν οι Βενετόκλειο, Δωριέας Νεοχωρίου, Πειρατές, Crows και Villanova City.

Μετά τα παραπάνω και σύμφωνα με την αρχική ανακοίνωση, οι θέσεις που απομένει να καλυφθούν είναι μόνο δύο! Παρόλα αυτά, ομάδες έχουν το δικαίωμα να εκδηλώσουν ενδιαφέρον ηλεκτρονικά και μετά τις 14/8/19 και να αποτελούν τις επιλαχούσες μιας και η τελική διαμόρφωση της λίστας των ομάδων που θα συμμετέχουν θα πραγματοποιηθεί στις 30/8/2019.

Η Διοίκηση του σωματείου μας, ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες και θεωρεί πως με τη βοήθειά τους η φετινή διοργάνωση θα είναι ακόμη καλύτερη από τις προηγούμενες χρονιές!»

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Το Σάββατο με Παναθηναϊκό Β’

Σαφώς ανώτερος απέναντι στον ΓΣ Δωδεκάνησος ο Άτλας Αθηνών

Ενδιαφέρον στα play off της κατηγορίας ανδρών στο τοπικό μπάσκετ

Κι ο Λούκα Μπραΐκοβιτς τον… χαβά του στο Αλεξάνδρειο!

Crows- Epavlis B.C στον τελικό του Εργασιακού

Στην Εθνική βόλεϊ Κ16 η Σοφία Καλημεράκη του Ροδίων Άθλησις!

Γ’ Εθνική – 32η Αγωνιστική: Πλήρης δράση σήμερα και αύριο

ΑΕΡΑ: Με ενδεκάδα ανάγκης στο Μαρκόπουλο