«Εξετάζει» Γιόνδη ο Ιάλυσος

Ο Αντώνης Γιόνδης φέρεται να είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που απασχολούν μετεγγραφικά τον Ιάλυσο ενόψει της νέας χρονιάς. Ο παίκτης που την πρόσφατη αγωνιστική περίοδο φορούσε τη φανέλα της Καλαμάτας, είναι γνώριμος στο φίλαθλο κοινό του νησιού μας από το πέρασμά του στην ομάδα του Διαγόρα. 

Πριν λίγο διάστημα είχε μεταβεί στην Κύπρο καθώς είχε δεχθεί πρόταση, όμως τελικά η μετεγγραφή δεν κατέστη δυνατόν να πραγματοποιηθεί για διάφορους λόγους. 

Οι πληροφορίες οι οποίες διέρρευσαν χθες σε δημοσιογραφικά γραφεία της πρωτεύουσας,  αναφέρουν ότι το τελευταίο διάστημα, ο έμπειρος παίκτης βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τη διοίκηση του Ιάλυσου και δεν αποκλείεται να σημειωθούν σημαντικές εξελίξεις το αμέσως επόμενο διάστημα. 

Θα πρέπει πάντως να αναφερθεί ότι οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι εξετάζει και άλλες προτάσεις από άλλες ομάδες της κατηγορίας στη χώρα μας, τις οποίες και μελετάει προσεκτικά. Αν πάντως ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη μετεγγραφή για τον Ιάλυσο, θα είναι πάρα πολύ σημαντική δεδομένου ότι πρόκειται για έναν πολύ καλό και ικανό σέντερ φορ που έχει και μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα.

-Κατά τα άλλα, η προετοιμασία συνεχίζεται κανονικά με προπονήσεις που γίνονται στο «Οικονομίδειο» γυμναστήριο της Ιαλυσού σε καθημερινή βάση. Όλοι οι παίκτες που συμμετέχουν ακολουθούν κατά γράμμα το πρόγραμμα του τεχνικού Σάκη Παπαβασιλείου και των συνεργατών του. Δίνουν μάλιστα τον καλύτερό τους εαυτό και για τον λόγο αυτό υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση.