Γ’ Εθνική κατηγορία: Στο τέλος Αυγούστου οι όμιλοι

Στο τέλος Αυγούστου αναμένεται να γίνει ο καταρτισμός των ομίλων στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. Αν και το τελευταίο διάστημα ακούγονται και συζητιούνται πάρα πολλά, εντούτοις τίποτα ακόμη δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο. 

Πάντως, από τη δική του πλευρά ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου Παναγιώτης Διακοφώτης, κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του όπως ακριβώς είχε κάνει και τις προηγούμενες χρονιές για να μπορέσει η Ρόδος να συμμετάσχει σε έναν καλό –κυρίως από αγωνιστικής άποψης- όμιλο.

Εξελίξεις αναμένονται προσεχώς. Όπως όλα δείχνουν, η κλήρωση των αγώνων του πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί εκτός απροόπτου την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου.

Πρόταση στον Καντιμοίρη για τεχνικός διευθυντής
Τη θέση του τεχνικού διευθυντή προτείνει η διοίκηση του ΑΣ Ρόδος στον Σταμάτη Καντιμοίρη, ο οποίος δεν θα συμπεριληφθεί στο ρόστερ ενόψει της νέας χρονιάς. Αυτό ανακοίνωσε και επίσημα η διοίκηση των «ελαφιών». Αναλυτικά:

«Στενόχωρα, η διοίκηση της Ρόδου ανακοινώνει πως από φέτος δεν θα συνεργάζεται πλέον με τον Σταμάτη Καντιμοίρη, έναν ποδοσφαιριστή που σημάδεψε την ομάδα τα τελευταία χρόνια, ουσιαστικά ταυτίζοντας τον εαυτό του με τον πρωταγωνιστικό ρόλο που είχε η ομάδα στα τοπικά πρωταθλήματα, στη Γ’ Εθνική και στη Football League.

Στον ταυτισμένο με τη Ρόδο ποδοσφαιριστή, η Ρόδος προτείνει να αναλάβει θέση Τεχνικού Διευθυντή στις Ακαδημίες μας. Θα χαρούμε να είναι μαζί μας και στο μέλλον».