Παιδιά, λίγο να οργανωθούμε! Ξεκινάει το πρωτάθλημα...

-Παιδιά, λίγο να οργανωθούμε! Όπου να ‘ναι το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας θα ξεκινήσει και ακόμα υπάρχουν ένα σωρό παίκτες από το …πάνω ράφι ελεύθεροι. Τι γίνεται; 

-Τώρα που έχουμε ομάδες πια σε επαγγελματικό επίπεδο ξανά στη Ρόδο, για να δούμε αν κανένα ταλεντάκι μας πάει ψηλά. Κι όταν λέω ψηλά εννοώ να πάρει κάνα ματς, όχι μόνο να γραφτεί το όνομά του στο ρόστερ και μετά τίποτα…

-‘Ντάξει, δεν είπαμε ν’ αναβιώσουν εποχές του 80’, όταν έπαιζαν ένα κάρο Ροδίτες σε Ρόδο και Διαγόρα στις επαγγελματικές κατηγορίες, αλλά δεν είναι λύση οι μαζικές «εξαγωγές» νέων παικτών μας.

-Να μου πεις, εδώ φτάσαμε ομάδες τοπικού να τα λένε με μάνατζερ για μετεγγραφές παικτών και θα κωλώσουν οι ΠΑΕ; Σίγουρα τα πράγματα έχουν αλλάξει αν κρίνει κανείς πώς διαχειρίζονται οι κορυφαίες ομάδες της Super League τους Έλληνες παίκτες. 

-Έτσι όπως πάει το πράγμα, οι βετεράνοι στους συνδέσμους των ιστορικών ομάδων μας σε λίγα χρόνια και στη Ρόδο θα είναι αυτοί που τις ενίσχυσαν όταν ήταν στο τοπικό. Αν είναι δυνατόν! 

-Ακόμα και στο τοπικό ακούς παράγοντα να λέει πως θ’ αξιοποιήσει το ντόπιο στοιχείο σε Β’ και Γ’ Κατηγορία και απορείς αν κάνει πλάκα ή τα λέει με τα σωστά του, εκεί το φτάσαμε πια. 

-Αυτές τις ήσυχες μέρες του Αυγούστου, όταν είσαι μόνος, αποζητάς το διαφορετικό διότι μικραίνει το φεγγάρι σαν ζωντανό σφουγγάρι, όπως έγραψε κάποτε και ο Νίκος Γκάτσος. Ό,τι γράφεται σε τούτη ‘δω τη στήλη αυτό το μήνα είναι προϊόν ενδελεχούς σκέψης. Μην το ξεχνάτε.