Προσποιούνται ότι... ξυπνούν από τον λήθαργό τους για να λύσουν τα προβλήματα!

● Το πόσο καλά λειτουργεί το νοσοκομείο και άλλες υπηρεσίες εδώ στα νησιά μας, πρώτοι απ’ όλους το γνωρίζουν καλά οι νησιώτες μας. Αλλά ήρθε η ώρα να ζητηθούν ευθύνες συγκεκριμένες: Ποιοι, ποιες, πώς και γιατί έφθασαν την κατάσταση εκεί που την έφθασαν. Έτσι, για να ξέρουμε τι λέμε...

● Τα λέμε, τα γράφουμε και τα φωνάζουμε εδώ και πολύ καιρό, για τις ελλείψεις σε προσωπικό υπηρεσιών και νευραλγικών τομέων, αλλά κάποιοι τόσους μήνες κάνουν ότι δεν βλέπουν, δεν ακούν και δεν καταλαβαίνουν! Και μόλις η κατάσταση φθάσει στο απροχώρητο, προσποιούνται ότι... ξυπνούν από τον λήθαργό τους και τάχα μου αγωνίζονται να τα λύσουν!

● Τι έγινε λέει; Εγκαταστάθηκαν στη Ρόδο αυτόματα μηχανήματα που θα εξυπηρετούν τους πολίτες;  Να το δούμε (να λειτουργούν σωστά) και μετά να το  πιστέψουμε!

● Το τι γίνεται στην Παλιά Πόλη της Ρόδου όλοι το ξέρουμε. Αλλά αυτό που έγινε προχθές στο μεγάλο σιντριβάνι ξεπέρασε κάθε προηγούμενο! Το ότι στέκει στη θέση του ακόμα, απλά είναι θέμα συγκυρίας! Το χειρότερο όμως είναι άλλο: Ότι επειδή κανείς δεν ελέγχει και άρα ούτε λογοδοτεί, πολύ σύντομα θα επαναληφθεί αυτή η αθλιότητα.

Ο (πολύ) κακός