«Χτυπάει» και Γιώργο Φωτεινή ο Διγενής!

Ο Γιώργος Φωτεινής είναι ένας ακόμα ποδοσφαιριστής που ενδιαφέρει μετεγγραφικά τον Διγενή Κοσκινού! Ο παίκτης που αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τον Απόλλωνα Καλυθιών, βρίσκεται στα πλάνα του συλλόγου από τα Κοσκινού σε μια προσπάθεια να «δέσει» για τα καλά την άμυνα του ενόψει της συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός πάντως δεν είναι μια εύκολη περίπτωση, καθώς μελετάει και κάποιες ακόμα προτάσεις ωστόσο οι παράγοντες του Διγενή προσπαθούν να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να τον εντάξουν στο δυναμικό του συλλόγου. Μεγάλος στόχος του συλλόγου για τη νέα χρονιά είναι να μπορέσει να εξασφαλίσει σύντομα την παραμονή του και να κάνει και ένα καλό πλασάρισμα στην τελική βαθμολογία. Στον Διγενή θεωρούν ότι έχουν μάθει από τα λάθη της περασμένης αγωνιστικής περιόδου και είναι πανέτοιμοι να μην τα επαναλάβουν.

Η ανακοίνωση για Μαριά!
Σε οριστική συμφωνία με τον Κυριάκο Μαριά έφθασε προχθές το βράδυ η διοίκηση του συλλόγου,  η οποία μάλιστα εξέδωσε και την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και την παραμονή της ομάδας του Γιάννη Καμίτση στην Α’ τοπική κατηγορία, ο ΔΙΓΕΝΗΣ κινείται γρήγορα,  ώστε να ενισχυθεί όσο γίνεται καλύτερα για αυτό το απαιτητικό πρωτάθλημα.

Ο πρώην παίχτης του ΔΙΑ, δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, αφού είναι γνωστή και αναγνωρισμένη η αξία του και ο ΔΙΓΕΝΗΣ με αυτή την προσθήκη ανεβαίνει αγωνιστικά επίπεδο, αφού βέβαια πλαισιωθεί και από 1-2 ποδοσφαιριστές ανάλογης εμπειρίας, κάνοντας παράλληλα τους ανθρώπους, αλλά και τους φίλους της ομάδας να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση, έχοντας πίστη ότι η παραμονή των «Κοσκινιατών» θα είναι πολύ γρήγορη στο πρωτάθλημα της «Μεγάλης» κατηγορίας. Εδώ να πούμε ότι ο Κυριάκος Μαριάς είχε πολλές προτάσεις από ομάδες της Α’ κατηγορίας, όμως προτίμησε τον Διγενή. Ένα Σωματείο σοβαρό και οργανωμένο από όλες τις απόψεις. Ευχόμαστε στον Κυριάκο υγεία και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα της ομάδας μας».

Πήρε και Κατσούλη
Με τη φανέλα του Διγενή θα αγωνίζεται και ο Χάρης Κατσούλης που αποτελεί μια ακόμα κίνηση για τους Κοσκινιάτες. Ο παίκτης και στο παρελθόν φορούσε τη φανέλα του συλλόγου. Η ανακοίνωση για την απόκτηση του αναφέρει τα εξής: «Το Δ.Σ του Διγενή Κοσκινού ανακοινώνει την απόκτηση του Χάρη Κατσούλη. Ο ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί ξανά με τη φανέλα του Διγενή την περίοδο 2016 – 2017 και επίσης έχει φορέσει τις φανέλες της Θύελλας Πυλώνας, Αστέρα Παστίδας και Άρη Αρχαγγέλου. Η οικογένεια του Διγενή τον καλωσορίζει ξανά και του εύχεται μία καλή και επιτυχημένη ποδοσφαιρική σεζόν».