Σχολές Ολυμπιακού στη Ρόδο:  Επικεφαλής ο Γιάννης Τζουανάκης

Ανακοίνωση μέσω της οποίας γνωστοποιεί πως ο Γιάννης Τζουανάκης θα είναι ο επικεφαλής όλων των τμημάτων της σχολής του Ολυμπιακού στη Ρόδου, εξέδωσε ο ΑΣ Χάλκης.

Παράλληλα, ο κ. Τζουανάκης θα είναι και ο προπονητής της ανδρικής ομάδας του συλλόγου που θα «κατέβει» στο πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας.

Αναλυτικά:

«Η Σχολή Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στη Ρόδο ακολουθώντας τις κατευθυντήριες οδηγίες των Σχολών του Ολυμπιακού ανακοινώνει της έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Κ. Ιωάννη Τζουανακη . Ο Κ. Τζουανακης κάτοχος διπλώματος UEFA B αναλαμβάνει επικεφαλής όλων των τμημάτων της Σχολής ( Κ8 – Κ10 – Κ12 – Κ14 – Κ16 ). Άμεσοι συνεργάτες του θα είναι ο Κ.Μποσγανας Γεώργιος και ο Κ. Ζαννης Κωνσταντίνος.

Η Σχολή θα δημιουργήσει την καινούργια χρονιά νέα τμήματα επαγγελματικής κατάρτισης και εκπαίδευσης για εξειδικευμένη προπόνηση τερματοφυλάκων και παικτών.

Οι προπονητές θα είναι εξωτερικοί συνεργάτες της Σχολής με ειδίκευση στα συγκεκριμένα αντικείμενα,  τα οποία θα διδάσκουν.  

Οι εγγραφές για τη νέα χρονιά θα ξεκινήσουν 19 Αυγούστου και θα γίνονται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 18.00 με 20.00 στο Αθλητικό Κέντρο του ΑΣ Χάλκης. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6909555800».