Λειτουργεί και πάλι  η Δόξα Ψίνθου!

Κανονικά στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας θα συμμετάσχει και η Δόξα Ψίνθου!

Αν και μέχρι πριν από μερικές ημέρες ήταν ουσιαστικά ένα βήμα πριν από τη διάλυση, οι «βυσσινί» βρήκαν τη λύση και θα ξεκινήσουν άμεσα και πάλι τη λειτουργία τους.

Ο άνθρωπος που μπαίνει μπροστά για να σχηματίσει νέα διοίκηση είναι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Χρήστος Πλύγκος ο οποίος προσφέρθηκε να βοηθήσει τον σύλλογο του χωριού του, μη αντέχοντας να τον βλέπει να διαλύεται.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Δόξα με αφορμή τη νέα προσπάθεια που γίνεται, αναφέρονται τα ακόλουθα: «Η Δόξα Ψίνθου ανακοινώνει και επίσημα τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Β’  Ερασιτεχνικής Κατηγορίας μετά και τη σύσταση του νέου ΔΣ με πρόεδρο τον Πλυγκο Χρήστο και την υποβολή της αίτησης συμμετοχής της. Άμεσα ξεκινάνε οι διαδικασίες για τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς και την επίλυσή σημαντικών ζητημάτων που είχαν δημιουργηθεί στον σύλλογο το προηγούμενο διάστημα .

Η οργάνωση του έμψυχου υλικού και η συμφωνία με νέο διπλωματούχο προπονητή είναι τα άμεσα ζητήματα που έχει αναλάβει να λύσει η νέα διοίκηση. Ήδη έχουν ξεκινήσει οι επαφές για το θέμα του προπονητή,  ώστε από κοινού με τη διοίκηση να ξεκινήσει ο σχεδιασμός του ρόστερ την επόμενη εβδομάδα».