Σημαντική κίνηση με Κλιγκόπουλο η Ρόδος!

Σε μια πάρα πολύ σημαντική μετεγγραφική κίνηση προχώρησε η Ρόδος και ενισχύθηκε και άλλο ενόψει της συμμετοχής της στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Οι «πράσινοι» απέκτησαν και τον Δημήτρη Κλιγκόπουλο ο οποίος το προηγούμενο διάστημα είχε περάσει και από τον Ολυμπιακό.

Ο  αμυντικός χαφ με ύψος 1.88 μ. είχε «γυαλίσει» στους «ερυθρολεύκους» οι οποίοι ωστόσο δεν τον αξιοποίησαν ποτέ και τα τρία χρόνια που άνηκε σε αυτούς τον έδιναν δανεικό.

Ωστόσο, πρόκειται για έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή που αν όλα πάνε καλά, είναι σε θέση να κάνει τη μεγάλη διαφορά με τη φανέλα της Ρόδου. Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν τα «ελάφια», αναφέρονται τα εξής:

«Η Ρόδος καλωσορίζει τον Δημήτρη Κλιγκόπουλο. Γεννήθηκε τον Μάρτιο του 1998. Παίζει αμυντικό χαφ. Έχει περάσει από Λιτόχωρο, Κ20 του ΠΑΟΚ, Άρη Θεσσαλονίκης, Ολυμπιακό , Αιγινιακό και Θύελλα Καμαρίου. Ο Δημήτρης από τη  Δευτέρα εντάσσεται στην ομάδα και ξεκινά κανονικά προπονήσεις».

Ετοιμάζονται τα γραφεία
Μέχρι και το τέλος του Αυγούστου αναμένεται να παραδοθούν προς χρήση τα νέα γραφεία της Ρόδου στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου. Εκεί θα στεγαστούν οι Ακαδημίες του συλλόγου ενώ ορισμένους χώρους (όπως μια αίθουσα για προβολή video) θα μπορεί να τους χρησιμοποιεί και η πρώτη ομάδα.

Εκτός από τα γραφεία, εκεί δημιουργείται και ένα γήπεδο 8Χ8 στο οποίο θα κάνουν τις προπονήσεις τους όλα τα τμήματα υποδομών των «ελαφιών». Τα συνεργεία εργάζονται πυρετωδώς το τελευταίο διάστημα, ενώ η διοίκηση της Ρόδου προγραμματίζει να κάνει και ορισμένες εκδηλώσεις για να γιορτάσει τη σημαντική απόκτηση του νέου της “σπιτιού”.

Συνεργασία με το «Χαμόγελο του παιδιού»
Μια νέα συνεργασία με το σύλλογο το «Χαμόγελο του παιδιού» κάνει η Ρόδος δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο και το κοινωνικό της πρόσωπο. Σχετική είναι και η ακόλουθη ανακοίνωση:  «Η Ρόδος με χαρά ανακοινώνει την αποδοχή της πρότασης για να είναι η ομάδα στο πρόγραμμα υποστήριξης του “ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ”. 

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας με τον Οργανισμό, καθ’ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας θα τοποθετηθεί στις φανέλες της ομάδας μας το διακριτικό πως ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ».