Έδειξαν πολλά καλά στοιχεία Διαγόρας και Ρόδος

Αρκετά καλά στοιχεία έδειξαν στο μεταξύ τους φιλικό παιχνίδι που έγινε την Κυριακή το βράδυ στο Δημοτικό Στάδιο (0 – 0) Διαγόρας και Ρόδος.

Είναι η πρώτη φορά που μετά από πολλά χρόνια οι δυο ομάδες της πόλης μας, δείχνουν ότι έχουν όλα τα εχέγγυα για να «χτίσουν» πολύ δυνατά ρόστερ και να παρουσιάσουν κάτι καλό στα πρωταθλήματα που καλούνται να παίξουν.

Αν και είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμα, εντούτοις φαίνεται πως υπάρχουν αρκετοί ποιοτικοί ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στα επίσημα παιχνίδια.

Φυσικά από εκεί και πέρα και οι δυο ομάδες χρειάζονται χρόνο για να …δέσουν και να αποτελέσουν καλά σύνολα παίζοντας το ποδόσφαιρο που επιθυμούν και οι προπονητές τους.

Διαβάστε όμως τι δήλωσαν με αφορμή το μεταξύ τους φιλικό παιχνίδι ο προπονητής του Διαγόρα Σούλης Παπαδόπουλος και της Ρόδου Νίκος Κουρμπανάς:

Ο Σούλης Παπαδόπουλος: «Στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπορούν να βγουν πολλά συμπεράσματα γιατί δεν παίχθηκε καθαρός χρόνος ούτε δέκα λεπτά με τις αλλαγές και τις καθυστερήσεις. Στο πρώτο παιχνίδι είχε καλύτερο ρυθμό και έβγαλα ορισμένα σημαντικά συμπεράσματα για ορισμένα παιδιά που με άφησαν ικανοποιημένο. Όπως ο Καρπαθάκης που έπαιξε σαν στόπερ αλλά και οι Μανωλάκης και Σταύρου που πήγαν καλά. Μπορώ να πω ότι τα παιδιά έδειξαν ότι έχουμε δυο ισάξιες ενδεκάδες. Με παιχνίδι πάντως 70 λεπτών δεν μπορείς να πεις και πολλά πράγματα. Ούτε καν προπόνηση ήταν για εμάς. Για τη Ρόδο βέβαια ήταν καλύτερα γιατί έπαιξαν λιγότεροι παίκτες με περισσότερο χρόνο συμμετοχής».

Ο Νίκος Κουρμπανάς: «Πιστεύω ότι μας βγήκαν ορισμένα κομμάτια που έχουμε δουλέψει πολύ από την αρχή, όπως το να χτίσουμε το παιχνίδι μας από πίσω. Είναι κάτι που κάναμε σε πολλά σημεία της αναμέτρησης. Είχαμε ορισμένα άλλα προβλήματα όμως, όπως οι κάποιες λάθος πάσες που κάναμε στο χώρο του κέντρου. Δεν έχουμε προσδιορίσει ακόμα σαν ομάδα το πού θα κάνουμε την πίεση μας. Μας λείπουν και πολλά παιδιά. Όπως είδατε δεν είχαμε αλλαγές πολλές. Έρχονται όμως κάποια παιδιά τις επόμενες ημέρες και έτσι πιστεύω ότι το ρόστερ συμπληρώνεται. Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος και είδα θετικά στοιχεία από αυτό το φιλικό αλλά οτιδήποτε πει κανείς παραπάνω από τώρα, πιθανόν να κάνει λάθος».
 

Η Ρόδος της Γ’ Εθνικής με πρωταγωνιστικούς στόχους
Η Ρόδος της Γ’ Εθνικής με πρωταγωνιστικούς στόχους


Τα στοιχεία του φιλικού
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Ατσικνούδας (Κοκμότος, Κόττορος)
Οι δυο προπονητές χρησιμοποίησαν τους ακόλουθους παίκτες:
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Τσέλιος, Σταύρου, Μανωλάκης, Καρπαθάκης, Κασντέτσι, Προβατίδης, Μπελέρης, Μπουρλάκης, Χατζησάββας, Μεντί, Γούλας (Έπαιξαν και οι Κέρι, Ευαγγελιδάκης, Μκρτσιάν, Μπαρμπαρούσης, Παρέχο, Ηλιάδης, Ναβαλόν, Γεωργίου, Ζέελεφ και Σταματόπουλος).
ΑΣ ΡΟΔΟΣ: Διαμαντής, Καταρτζής, Σούλης, Γεωργίου, Νικολόπουλος, Παπαθανασίου, Τριχάκης, Βουργουτζής, Πέεφ, Μίλιτς, Ραχίμ (Έπαιξαν και οι Χατζηπέτρος, Τζήμας, Κεχαγιόγλου, Αλιμερκάϊ και Δημουλάς).