Χρυσόστομος Χάσταλης: «Είδα θετικά πράγματα από τους παίκτες μου»

Τα πρώτα χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του έβγαλε ο προπονητής του Αστέρα Παστίδας Χρυσόστομος Χάσταλης από το φιλικό που έδωσε το περασμένο Σάββατο η ομάδα του με τον Διαγόρα Βατίου (0–0).

Αν και είναι πολύ νωρίς ακόμη, όπως και ο ίδιος αναφέρει, είδε ορισμένα πολύ θετικά στοιχεία που έβγαλαν στον αγωνιστικό χώρο οι παίκτες του.

Αναλυτικά,  οι δηλώσεις που έκανε στην «Αθλητική Ροδιακή» είναι οι εξής:
«Έμεινα αρκετά ικανοποιημένος τηρουμένων αν αναλογιστούμε την εποχή αλλά και την πολύ μεγάλη ζέστη που είχε κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Είδα διάθεση και όρεξη από τους παίκτες μου και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Είμαστε ακόμα στη μέση της προετοιμασίας και νομίζω ότι ασφαλή συμπεράσματα θα μπορούν να βγουν μετά το τρίτο φιλικό. Όλα πηγαίνουν καλά όμως».

Επέστρεψε ο Καλαϊτζίδης
Στο μεταξύ, με τη φανέλα του Αστέρα Παστίδας θα αγωνίζεται και πάλι ο Ιωακείμ Καλαϊτζίδης. Ο παίκτης αποδέχθηκε την πρόταση που του έγινε και έτσι επέστρεψε σε γνώριμα λημέρια καθώς και στο πρόσφατο παρελθόν έπαιζε και πάλι στον ίδιο σύλλογο.

Το Σάββατο με Κλεόβουλο
Το προσεχές Σάββατο είναι προγραμματισμένο να γίνει το επόμενο φιλικό της ομάδας. Είναι κόντρα στον Κλεόβουλο Λίνδου. Θα πραγματοποιηθεί και αυτό στο γήπεδο της Παστίδας και θα ξεκινήσει στις 5.30 μ.μ.