Ο Ζαγοράκης στην κλήρωση της Α' κατηγορίας Δωδεκανήσου

Παρουσία του παλαίμαχου διεθνούς ποδοσφαιριστή και Ευρωβουλευτή Θοδωρή Ζαγοράκη, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22 Αυγούστου στα γραφεία της ΕΠΣΔ η κλήρωση του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου καθώς και ο διαχωρισμός των ομίλων της Ρόδου όσον αφορά τη Β’ Κατηγορία Δωδεκανήσου.

 Οι ομάδες της Α’ Κατηγορίας που θα μπουν στην κληρωτίδα είναι οι εξής: Φοίβος Κρεμαστής, Ηρακλής Μαριτσών, Άρης Αρχαγγέλου, ΑΕΡΑ, Διαγόρας Βατίου, Διγενής Κοσκινού, Απόλλων Καλυθιών, ΑΕ Κατταβιάς, Αστέρας Παστίδας, Κλεόβουλος Λίνδου, Κλεάνθης Παραδεισίου, Δόξα Καρδάμαινας, ΑΕ Κως, ΑΟ Πυλίου, ΑΕ Λέρου και Ποσειδώνας Καρπάθου.

Η διοίκηση της διοργανώτριας αρχής θέλει να δώσει άλλη αίγλη στη διαδικασία της κλήρωσης και για τον λόγο αυτό κάλεσε τον κ. Ζαγοράκη ο οποίος έχει άριστες σχέσεις με το νησί μας και ιδιαίτερα με τον πρόεδρο της ΕΠΣΔ Παναγιώτη Διακοφώτη.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η  Ένωση αναφέρονται τα ακόλουθα:
«Την Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2019 και ώρα 19:00, στα γραφεία της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του Πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου, Blue Star Ferries, περιόδου 2019 -2020, με την παρουσία του αρχηγού της Εθνικής μας ομάδας 2004, τον Ευρωβουλευτή κ. Θοδωρή Ζαγοράκη.
Θα ακολουθήσει ο διαχωρισμός των ομίλων  Ρόδου, της Β’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου».