...Παράγοντες που θέλουν μια θέση στο ΔΣ συλλόγων αλλά όχι του προέδρου

-Είπα πως φέτος μπορεί να μην είχαμε τέτοια φαινόμενα, αλλά να που η ιστορία επαναλαμβάνεται. Πάλι Πρωτοδικεία, διοικήσεις που δεν υπάρχουν και παράγοντες που θέλουν μια θέση στο ΔΣ συλλόγων αλλά όχι του προέδρου.

-Διότι άλλο να κάνεις τον πρόεδρο κι άλλο να ‘σαι πρόεδρος. Άσε που αν είσαι πρόεδρος δεν μπορείς να πεις: «ρε, ξέρετε αν ήμουν εγώ πρόεδρος τι θα ‘κανα, ε;». Χάνεις κι αυτό το προνόμιο… 

-Πάντως μετά τα πρώτα φιλικά στην Α’ Κατηγορία, οι περισσότεροι προπονητές έχουν να πουν τα καλύτερα για τις ομάδες τους. Δεν υπάρχει κανείς δυσαρεστημένος.  Φουλ αυτοπεποίθηση. 

-Όταν κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος τα πράγματα δεν πάνε και τόσο καλά, θα πουν, «αφού σας τα ‘λεγα και δεν ακούγατε, τι σας φταίω τώρα εγώ;» Δύσκολος μήνας ο Δεκέμβρης, όπως και να ‘χει. 

-Στην κλήρωση της Α’ Κατηγορίας και στο διαχωρισμό των ομίλων της Β’ θα βρεθεί ο Θοδωρής Ζαγοράκης. Το παρασοβαρέψαμε, παιδιά! Τοπικό είναι, μην το ξεχνάτε. 

-Τουλάχιστον με την παρουσία μιας τέτοιας προσωπικότητας στο ποδόσφαιρο θα μειωθούν οι πιθανότητες διεξαγωγής… κοκορομαχιών. Τα ‘δαμε και παλαιότερα και δεν ήταν ό, τι καλύτερο. 

-Όπου σταθώ κι όπου βρεθώ, με ρωτούν ποια ομάδα θα το σηκώσει τη νέα χρονιά στην Α’ Κατηγορία. Αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι αρκετοί ξοδεύουν ένα κάρο λεφτά για να βγουν… δεύτεροι. Δεν γίνονται αυτά.