Ενδιαφέρον για Αμανατίδη απο τον Άρη

Για την απόκτηση του Χρήστου Αμανατίδη ενδιαφέρεται ο Άρης Αρχαγγέλου. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η διοίκηση του συλλόγου έχει έρθει σε επικοινωνία με τον ποδοσφαιριστή που έμεινε ελεύθερος από τη Ρόδο για να συζητήσει το ενδεχόμενο μιας πιθανής συνεργασίας. Δεν είναι πάντως μια εύκολη περίπτωση, καθώς ο παίκτης σκέφτεται να αποχωρήσει οριστικά από το νησί και όπως φαίνεται, τα πάντα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν το αμέσως επόμενο διάστημα.

Σήμερα το πρώτο φιλικό 
Το πρώτο τους φιλικό παιχνίδι δίνουν σήμερα ο Άρης Αρχαγγέλου και η ΑΕ Κατταβιάς. Στις 5.30μ.μ. παίζουν μεταξύ τους στο γήπεδο Αρχαγγέλου και οι τεχνικοί Γιώργος Σάββενας και Μανώλης Φρατζής θα έχουν την ευκαιρία να βγάλουν τα πρώτα τους συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των παικτών τους.

Όσον αφορά τον Άρη, ανάμεσα στους παίκτες που θα πάρουν χρόνο συμμετοχής είναι και οι Διονυσακόπουλος και Χότζα, οι οποίοι όπως έχουμε γράψει ξανά, «δοκιμάζονται» για τη θέση του αριστερού μπακ για την οποία οι «κιτρινόμαυροι» ενδιαφέρονται να αποκτήσουν έναν ποδοσφαιριστή. Και οι δυο θα συμμετάσχουν και στα φιλικά των επόμενων δυο εβδομάδων πριν παρθεί η οριστική απόφαση. 

Όσον αφορά την προετοιμασία, εξελίσσεται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και όλοι οι παίκτες συμμετέχουν κανονικά στο πρόγραμμα. Αυτό είναι ιδιαίτερα ευχάριστο για την τεχνική ηγεσία που βλέπει φέτος πως οι παίκτες ανταποκρίνονται καλύτερα στο πρόγραμμα.