ΑΣ Ρόδος: Ενσωματώνονται  οι Κλιγγόπουλος  και Σταματάκος στη Ρόδο

O Δημήτρης Κλιγγόπουλος και ο Νίκος Σταματάκος είναι τα νέα πρόσωπα στις προπονήσεις της Ρόδου.

Τα δυο νέα μετεγγραφικά αποκτήματα που ουσιαστικά είναι και τα τελευταία ενόψει της νέας χρονιάς, έχουν ενσωματωθεί με την ομάδα και γυμνάζονται υπό τις οδηγίες του Νίκου Κουρμπανά και των συνεργατών του. Ο πρώτος ήρθε προχθές και πήρε μέρος στην απογευματινή προπόνηση και ο δεύτερος δίνει το “παρών” σήμερα για πρώτη φορά. Και οι δυο ποδοσφαιριστές είναι από τις σημαντικές κινήσεις που έγιναν φέτος και η Ρόδος ποντάρει πολύ σε αυτούς καθώς υπάρχει η πεποίθηση ότι μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά τη νέα προσπάθεια που γίνεται. Οι παίκτες σε καθημερινή βάση δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό μέσα από τις προπονήσεις και αυτό είναι κάτι που δημιουργεί ένα αίσθημα ικανοποίησης στην τεχνική ηγεσία. Κανονικά συμμετέχουν επίσης οι Μπίσσα και Σουλάι που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους. Μόνος απών είναι ο Νικολόπουλος μετά τον τραυματισμό στον αγώνα με τον Διαγόρα.

Φιλικό με τον Ιάλυσο
Την προσεχή Κυριακή είναι προγραμματισμένο το επόμενο φιλικό της Ρόδου. Είναι κόντρα στον Ιάλυσο και όπως το προηγούμενο με τον Διαγόρα, έτσι και αυτό θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Στάδιο και θα ξεκινήσει στις 7μ.μ. Είναι ένα ακόμα δυνατό «τεστ» για τα «ελάφια» και τον προπονητή Νίκο Κουρμπανά που αναμένεται να «δοκιμάσει» σχήματα και τακτικές.

- Στο μεταξύ, ανακοίνωση κατά της διοίκησης της Ρόδου από τον πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας Βασίλη Κρητικό δημοσιεύτηκε στο αθλητικό site xxsports.org. Το κείμενο αναφέρει τα ακόλουθα:

«Ένα μήνα μετά την αποχώρηση μου από την ομάδα της Ρόδου κι ακόμα περιμένω...
Διαρκή επικοινωνία, πολλές διορίες, αλλά καμία εξέλιξη προς το καλύτερο. Θέλω να πιστεύω πως από το καλοκαίρι του 2018 μέχρι και το τέλος της χρονιάς τίμησα την φανέλα που αγωνίστηκα και με το παραπάνω.  Κατακτήσαμε το πρωτάθλημα και ανταποκριθήκαμε στις προσδοκίες όπως οφείλαμε σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η Ρόδος.

Ξέχωρα αυτού όμως θα ήθελα να εκφράσω την δυσαρέσκεια μου για την διοίκηση και τον τρόπο που μου συμπεριφέρθηκε. Μέχρι σήμερα δεν ήθελα να δημιουργήσω κανένα πρόβλημα στην ομάδα, ούτε να προκαλέσω αναστάτωση στον κόσμο, αλλά ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Πολλά τηλεφωνήματα, πολλές διορίες, πολλές αδιευκρίνιστες απαντήσεις. Το αποτέλεσμα γνωστό...Καμία τήρηση των υποσχέσεων που μας δόθηκαν. Βάλαμε ένα λιθαράκι για να επιστρέψει η Ρόδος εκεί όπου ανήκει και φτάσαμε σε σημείο να παρακαλάμε για τις οφειλές μας. Επαναλαμβάνω πως η σημερινή μου δήλωση αφορά την αντιμετώπιση που έτυχα από την διοίκηση κι όχι από τον κόσμο της ομάδας, τον οποίο ευχαριστώ για την στήριξη».

Αργότερα «ανέβηκε» ακόμα ένα κείμενο αυτή τη φορά εκ μέρους της διοίκησης της Ρόδου το οποίο αναφέρει τα εξής:
«Ποινές, δυσφήμιση, μειωμένες αποδόσεις και συνεχή παραπτώματα λόγω της μόνιμης και σταθερής ενασχόλησης με στοιχήματα και άλλα, δίνουν το δικαίωμα σε ποδοσφαιρική ομάδα να πάρει μέτρα και να επιβάλλει τιμωρίες.
Τα υπόλοιπα τα οποία διοχετεύονται ετεροχρονισμένα από τον …πρωταθλητή του στοιχήματος είναι για τις εντυπώσεις, αφού ξεχώρισε η …ήρα από το σιτάρι… Οι πρωταθλητές δεν φτιάχνονται, γεννιούνται».