Χρήστος Πλύγκος: «Δεν το χωρούσε ο νους μου να διαλυθεί η Δόξα Ψίνθου»

Χρήστος Πλύγκος: «Δεν το χωρούσε ο νους μου να διαλυθεί η Δόξα Ψίνθου»

Χρήστος Πλύγκος: «Δεν το χωρούσε ο νους μου να διαλυθεί η Δόξα Ψίνθου»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 762 ΦΟΡΕΣ

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μιλάει στην «Αθλητική Ροδιακή» για την πρωτοβουλία του να σώσει την ομάδα του χωριού του

Αποφασισμένος να οργανώσει την ομάδα σε ένα καλό επίπεδο ούτως ώστε να μπορεί να «κατέβει» στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας χωρίς να έχει προβλήματα είναι ο Χρήστος Πλύγκος.

Ο παλαίμαχος παίκτης των «βυσσινί», ξεκίνησε τη μεγάλη προσπάθεια για να γλιτώσει ο σύλλογος από την καταστροφή και όπως φαίνεται τα έχει καταφέρει μια χαρά καθώς ήδη ο σύλλογος έχει ξεκινήσει να λειτουργεί. Ο Πλύγκος θα είναι ο πρόεδρος του συλλόγου ενώ και άλλοι παλαίμαχοι παίκτες θα τον ακολουθήσουν.

Ο ίδιος μιλώντας στην «Αθλητική Ροδιακή» για την πρωτοβουλία που ανέλαβε, τόνισε τα ακόλουθα:
«Η ομάδα είχε φθάσει ως τη διάλυση. Δεν το χωρούσε ο νους μου. Είχα δεχθεί και πολλά μηνύματα από παλιούς παίκτες εντός και εκτός Ψίνθου και μου ζήτησαν να μπω μπροστά. Αυτό και έκανα θέλοντας η ομάδα να μπορέσει να συνεχίσει.

Στο νέο συμβούλιο θα συμμετάσχουν παλιοί παίκτες και φίλοι της ομάδας. Η ομάδα θα κατέβει κανονικά στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας».

Ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα που καλείται να καλύψει η νέα διοίκηση είναι η επάνδρωση του ρόστερ καθώς πολλοί παίκτες έχουν φύγει…

«Είναι αλήθεια ότι το ρόστερ είναι πολύ μικρό διότι έχουν φύγει αρκετά παιδιά. Ακόμα και τώρα θέλουν να φύγουν ορισμένοι αλλά πλέον θα ασχοληθεί το συμβούλιο με το θέμα αυτό. Πάντως δεν γίνεται να φύγουν όλοι καθώς θα υπάρχει πρόβλημα».

Με προπονητή τον Κασιώτη
Ο Νίκος Κασιώτης αναμένεται να είναι ο νέος προπονητής των «βυσσινί». Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε πλήρη συμφωνία και αναμένεται το αμέσως επόμενο διάστημα να ανακοινωθεί και επίσημα.
Άμεσα ξεκινάει ο σχεδιασμός για την επάνδρωση του ρόστερ καθώς ήδη έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος και δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια.

Διαβάστε ακόμη

Ένας Κώος στην κορυφή της Ευρώπης

Τώνης Μαρτίνης: «Η Ρόδος είχε στοχοποιηθεί!»

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Σήμερα η 29η αγωνιστική

Διαγόρας: Το Σάββατο με Παναθηναϊκό Β’

Σαφώς ανώτερος απέναντι στον ΓΣ Δωδεκάνησος ο Άτλας Αθηνών

Ενδιαφέρον στα play off της κατηγορίας ανδρών στο τοπικό μπάσκετ

Κι ο Λούκα Μπραΐκοβιτς τον… χαβά του στο Αλεξάνδρειο!

Crows- Epavlis B.C στον τελικό του Εργασιακού