Όλα μαύρα στη Σάλακο

Την προσεχή Κυριακή στις 7 μ.μ. (στα γραφεία του συλλόγου) θα γίνει η τρίτη …και φαρμακερή που λένε επαναληπτική γενική συνέλευση της Ασπίδας Σαλάκου.

Θα είναι η τελευταία προσπάθεια του συλλόγου να εκλέξει νέα διοίκηση και να συνεχίσει να λειτουργεί ενόψει της νέας χρονιάς.

Διαφορετικά, θα μιλήσει το …Πρωτοδικείο καθώς η απερχόμενη διοίκηση του Σπύρου Βαγιανάκη δεν προτίθεται να συνεχίσει. Το μέλλον πάντως δεν διαγράφεται ευοίωνο καθώς όπως χαρακτηριστικά μας έλεγε χθες ο απερχόμενος πρόεδρος «στις προηγούμενες δύο συνελεύσεις δεν εμφανίστηκε ούτε ένα άτομο» και πρόσθεσε και τα ακόλουθα:

«Είχα τη σκέψη να πάμε στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας με μόνο Σαλακενούς παίκτες και να κάνουμε μια νέα προσπάθεια. Δυστυχώς όμως δεν βλέπω απολύτως κανένα ενδιαφέρον από τα μέλη. Υπάρχει πραγματικά πλήρης αδιαφορία. Εμείς δεν μπορούμε να συνεχίσουμε κάτω από αυτές τις συνθήκες».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη αρκετοί ποδοσφαιριστές έχουν αποτελέσει παρελθόν από τον σύλλογο με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή να υπάρχει έντονο πρόβλημα στελέχωσης ρόστερ ακόμα και λύση να βρεθεί στη γενική συνέλευση της ερχόμενης Κυριακής.