Διαγόρας: Με 29άδα στην Αθήνα

Με τη συμμετοχή 29 ποδοσφαιριστών, αναχωρεί αύριο το απόγευμα για την πρωτεύουσα η ομάδα του Διαγόρα προκειμένου να πραγματοποιήσει ένα από τα βασικά κομμάτια της προετοιμασίας της, που περιλαμβάνει τρία δυνατά φιλικά παιχνίδια. 

Ο τεχνικός Σούλης Παπαδόπουλος έχει συμπεριλάβει στην αποστολή και όλους τους μικρούς παίκτες μιας και θέλει να δει την αγωνιστική τους ετοιμότητα σε παιχνίδια μακριά από τη Ρόδο. Όλοι οι παίκτες που επιλέχθηκαν είναι οι ακόλουθοι: Τσέλιος, Ψωμαράς, Σταματόπουλος, Ευαγγελιδάκης, Σταύρου, Κορλός, Προβατίδης, Αθανασίου, Μκρτσιάν, Παπαδόπουλος, Κασνέτση, Καρπαθάκης, Ζέελεφ, Κοντός, Αμπατανέο, Ναβαλόν, Μπέλερης, Χατζησάββας, Γεωργίου, Μπουρλάκης, Μεντί, Πατσαρούχας, Ρουτζιέρης, Κέρι, Μπαρμπαρούσης, Γούλας, Μανωλάκης, Ηλιάδης και Διακογεωργίου.

Οι «κυανέρυθροι» θα προπονηθούν για τελευταία φορά στη Ρόδο αύριο το πρωί. Το βράδυ θα καταλύσουν σε ξενοδοχείο της Ελευσίνας. Η επιστροφή τους έχει καθοριστεί για τις 25 Αυγούστου. Υπενθυμίζουμε και το πρόγραμμα των τριών φιλικών αγώνων που θα δώσει ο «γηραιός» στην πρωτεύουσα:

Σάββατο 17 Αυγούστου
Κερατσίνι – Διαγόρας
Τετάρτη 21 Αυγούστου
Αιγάλεω – Διαγόρας
Σάββατο 24 Αυγούστου
Ιωνικός – Διαγόρας

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει και μια εκκρεμότητα για ένα ακόμα πιο δυνατό φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Ατρόμητο αλλά ο Διαγόρας εξακολουθεί να βρίσκεται σε αναμονή της απάντησης του συλλόγου από το Περιστέρι.