«Χάλασε» του Σταματάκου στη Ρόδο

Αν και υπήρχε προφορική συμφωνία και μάλιστα αναμενόταν να έρθει στο νησί μας για τα τυπικά, εντούτοις η μετεγγραφή δεν θα πραγματοποιηθεί.

Ο λόγος για το Νίκο Σταματάκο που …ελέω Γιόνδη δεν θα ντυθεί τελικά στα πράσινα.

Η συμφωνία της διοίκησης του «ελαφιών» με τον Αντώνη Γιόνδη, άλλαξε άρδην τα πλάνα του σχεδιασμού καθώς κρίθηκε πως θα ήταν υπερβολή να αποκτηθούν δυο πολύ καλοί παίκτες που αγωνίζονται στην ίδια θέση.

Ο Γιόνδης αναμένεται να έρθει σήμερα στο νησί μας και θα δώσει το παρών αύριο στο φιλικό παιχνίδι με τον Ιάλυσο αλλά χωρίς να πάρει βέβαια χρόνο συμμετοχής. Απλά θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση και από τη Δευτέρα αναμένεται να μπει στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων ακολουθώντας το πρόγραμμα του Νίκου Κουρμπανά και των συνεργατών του.

Οι παίκτες της Ρόδου απόλαυσαν προχθές το ρεπό τους και χθες προπονήθηκαν δυο φορές (πρωί και απόγευμα) στο βοηθητικό γήπεδο του Δημοτικού Σταδίου της πόλης μας. 

Στο πρόγραμμα συμμετέχει και ο Νικολόπουλος (είχε τραυματιστεί στο πρόσφατο φιλικό με τον Διαγόρα) και όλα δείχνουν ότι θα πάρει χρόνο συμμετοχής και στο αυριανό παιχνίδι με τον Ιάλυσο. Σε ότι έχει να κάνει με το σημερινό πρόγραμμα, τα «ελάφια» θα γυμναστούν και πάλι δύο φορές.