Επικοινωνία της Μ. Ιατρίδη με το Υπουργείο Παιδείας για τη δίχρονη προσχολική εκπαίδευση σε Ρόδο και Κω

Επικοινωνία της Μ. Ιατρίδη με το Υπουργείο Παιδείας για τη δίχρονη προσχολική εκπαίδευση σε Ρόδο και Κω

Επικοινωνία της Μ. Ιατρίδη με το Υπουργείο Παιδείας για τη δίχρονη προσχολική εκπαίδευση σε Ρόδο και Κω

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 266 ΦΟΡΕΣ

Η βουλευτής Δωδεκανήσου, Μίκα Ιατρίδη, με αφορμή το ζήτημα που έχει προκύψει για τους Δήμους της Ρόδου και της Κω σχετικά με τη δίχρονη προσχολική εκπαίδευση, είχε επικοινωνία τόσο με το γραφείο της κ. Υπουργού, όσο και με τη Γενική Γραμματέα του Υπουργείου, κα Αναστασία Γκίκα, στη διάρκεια της οποίας μετέφερε και τον προβληματισμό των εκπαιδευτικών και των γονέων που επηρεάζονται από την εξέλιξη αυτή.

Για το ζήτημα της δίχρονης προσχολικής εκπαίδευσης η Μίκα Ιατρίδη δήλωσε τα εξής:

«Είχα εκτενείς συνομιλίες με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου. Είναι προφανές ότι υπάρχουν σημαντικές ευθύνες της απελθούσας κυβέρνησης, η οποία νομοθετούσε, ως συνήθως, χωρίς να κάνει τον απαραίτητο σχεδιασμό και χωρίς να λαμβάνει υπόψη της αν η τοπική αυτοδιοίκηση μπορεί να ανταποκριθεί επαρκώς στο όλο εγχείρημα.

Όπως έχουν ανακοινώσει ήδη η Υπουργός και η Υφυπουργός Παιδείας διερευνώνται όλες οι δυνατότητες ώστε να δοθεί η καταλληλότερη λύση, η οποία να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των συμπολιτών μας και των παιδιών τους».

Διαβάστε ακόμη

Μ. Κόνσολας: «Ενεργειακή μετάβαση των νησιών με έργα και νέα χρηματοδοτικά εργαλεία»

Ενισχύεται το Κτηματολόγιο Ρόδου με τρεις μηχανικούς - Συνάντηση Μίκας Ιατρίδη με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κωνσταντίνο Κυρανάκη

Την ίδρυση Ενιαίου Επαγγελματικού Γυμνασίου και Λυκείου στην Κω, ζητά ο Μάνος Κόνσολας

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση του ΠΠΙ Κάσου και τις διακομιδές

Γ. Παππάς Υφυπουργός Ναυτιλίας: «Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβαση αναπληρωτών εκπαιδευτικών στην περιοχή τοποθέτησής τους»

Γιάννης Παππάς: Λύση από τον υφυπουργό Ναυτιλίας για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στα πλοία

Ομιλία Μίκας Ιατρίδη στη Βουλή για την αναμόρφωση του Κώδικα Φορολογικής Διαδικασίας: «Στόχος μας, ένας κράτος λιγότερο γραφειοκρατικό, πάντα δίπλα στον πολίτη!»

Γ. Παππάς, υφ. Ναυτιλίας: «Νέα πραγματικότητα η visa express για επιχειρηματίες του τουρισμού Καλύμνου και Λέρου»