Ο Χ. Κόκκινος στις «Πολιτιστικές  Διαδρομές - 37α Ιαλύσια»

Σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο κ. Χαράλαμπος Κόκκινος αναφέρει τα εξής:

Στις επιτυχημένες εκδηλώσεις των «37ων Ιαλυσίων - Πολιτιστικές Διαδρομές Παράδοσης 2019» παρέστη ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος κατά τη διάρκεια της τελετής λήξης, αλλά και της βράβευσης των αριστούχων μαθητών της Ιαλυσού στις 15 και 16.8.2019.

Στο χαιρετισμό του ο κ. Χ. Κόκκινος επεσήμανε την ανάγκη στήριξης από το σύνολο της Αυτοδιοίκησης των πολιτιστικών δρώμενων στην περιοχή μας και ιδιαίτερα των επιτυχημένων θεσμών που απέδειξαν ότι αντέχουν στο χρόνο και έχουν προοπτική και «εξακτινώνουν» τον πολιτισμό μας και την παράδοση, όπως των «Ιαλυσίων» και συνεχάρη τους διοργανωτές.

Επίσης κατά τη βράβευση των αριστούχων μαθητών τόνισε την ανάγκη να υπάρξει από την οργανωμένη Πολιτεία επένδυση στην παιδεία και οι διακριθέντες μαθητές και μαθήτριες να αποτελούν τα πρότυπα σε μια κοινωνία που τα αναζητά και έχει ανάγκη από θετικές ειδήσεις και κίνητρα.

Τέλος αξίζουν θερμά συγχαρητήρια κυρίως στους μαθητές αλλά και στους γονείς και εκπαιδευτικούς που απέδειξαν ότι με διαρκή προσπάθεια επιτυγχάνεται η αριστεία.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος στις 14.8.2019 το απόγευμα και 15.8.2019 περιόδευσε στα Δημοτικά Διαμερίσματα Κρεμαστής, Αφάντου και Ιαλυσού της Ρόδου και παρέστη στις θρησκευτικές και λατρευτικές εκδηλώσεις για την Κοίμηση της Θεοτόκου.