Ο Χ. Κόκκινος στις «Πολιτιστικές Διαδρομές - 37α Ιαλύσια»

Ο Χ. Κόκκινος στις «Πολιτιστικές  Διαδρομές - 37α Ιαλύσια»

Ο Χ. Κόκκινος στις «Πολιτιστικές Διαδρομές - 37α Ιαλύσια»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 236 ΦΟΡΕΣ

Σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο κ. Χαράλαμπος Κόκκινος αναφέρει τα εξής:

Στις επιτυχημένες εκδηλώσεις των «37ων Ιαλυσίων - Πολιτιστικές Διαδρομές Παράδοσης 2019» παρέστη ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος κατά τη διάρκεια της τελετής λήξης, αλλά και της βράβευσης των αριστούχων μαθητών της Ιαλυσού στις 15 και 16.8.2019.

Στο χαιρετισμό του ο κ. Χ. Κόκκινος επεσήμανε την ανάγκη στήριξης από το σύνολο της Αυτοδιοίκησης των πολιτιστικών δρώμενων στην περιοχή μας και ιδιαίτερα των επιτυχημένων θεσμών που απέδειξαν ότι αντέχουν στο χρόνο και έχουν προοπτική και «εξακτινώνουν» τον πολιτισμό μας και την παράδοση, όπως των «Ιαλυσίων» και συνεχάρη τους διοργανωτές.

Επίσης κατά τη βράβευση των αριστούχων μαθητών τόνισε την ανάγκη να υπάρξει από την οργανωμένη Πολιτεία επένδυση στην παιδεία και οι διακριθέντες μαθητές και μαθήτριες να αποτελούν τα πρότυπα σε μια κοινωνία που τα αναζητά και έχει ανάγκη από θετικές ειδήσεις και κίνητρα.

Τέλος αξίζουν θερμά συγχαρητήρια κυρίως στους μαθητές αλλά και στους γονείς και εκπαιδευτικούς που απέδειξαν ότι με διαρκή προσπάθεια επιτυγχάνεται η αριστεία.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος στις 14.8.2019 το απόγευμα και 15.8.2019 περιόδευσε στα Δημοτικά Διαμερίσματα Κρεμαστής, Αφάντου και Ιαλυσού της Ρόδου και παρέστη στις θρησκευτικές και λατρευτικές εκδηλώσεις για την Κοίμηση της Θεοτόκου.

Διαβάστε ακόμη

"Οι Άθλιοι" του Βίκτωρος Ουγκώ για άλλη μία παράσταση απόψε στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου!

Με επιτυχία διεξήχθη στη Ρόδο το 40ό Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών

Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα «Εξαρτήσεις: Αντιμετώπιση και Προκλήσεις στο νησί της Ρόδου»

Έρχεται ξανά η παράσταση «Αθώος ή Ένοχος;» από τη θεατρική ομάδα Theorion

"Η νοσταλγία του Θεού": Μεγάλη Τρίτη-2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής

Στον απόηχο του 4ου Μουσικού Φεστιβάλ «Ρόδος: Σταυροδρόμι Πολιτισμών και Συμπράξεων Μουσικών Σχολείων»

«Από τον Λόγο στην Εικόνα...» - Έκθεση μαθητικών εικαστικών έργων

Εκδήλωση για τα 109 χρόνια από τη γενοκτονία των Αρμενίων