Πραγματοποιήθηκε η βράβευση φορέων από τον δήμο Καλύμνου

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 16 Αυγούστου 2019 στις 8.00 το βράδυ κατά τη διάρκεια  συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου  η βράβευση Φορέων του νησιού σε εκτέλεση της υπ’ αριθμόν 81/2019 απόφασης του ΔΣ.

 Στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου βρισκόντουσαν για την τελετή βράβευσης εκπρόσωποι και μέλη των Φορέων που βραβεύτηκαν.

Να σημειώσουμε ότι από πλευράς ΔΣ από τη μείζονα μειοψηφία παρών ήταν μόνο ο δημοτικός σύμβουλος Μανώλης Μουσελλής, ενώ η Ελάσσονα μειοψηφία απουσίαζε.

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος  Ι. Γαλουζής, η σημερινή συνεδρίαση ήταν η τελευταία για τη σημερινή Δημοτική Αρχή, η  θητεία της οποίας λήγει στις 31 Αυγούστου 2019.  

Με την έναρξη της συνεδρίασης ο Πρόεδρος του ΔΣ Ποθητός Μαγκούλιας έδωσε τον λόγο στον Δήμαρχο Ιωάννη Γαλουζή ο οποίος έκανε μία σύντομη αναφορά στον σκοπό των βραβεύσεων και στην προσφορά των βραβευθέντων Φορέων και προσώπων.

Ακολούθως, ανέβηκαν στο βήμα οι εκπρόσωποι των Φορέων και Υπηρεσιών που βραβεύτηκαν, οι οποίοι απηύθυναν σύντομους χαιρετισμούς μετά τους οποίους ακολούθησε η βράβευσή τους

Κατά σειρά βραβεύτηκαν:

1. Αναγνωστήριο Καλύμνου «ΑΙ ΜΟΥΣΑΙ»
Το βραβείο παρέλαβε ο Πρόεδρος του Αναγνωστηρίου Παναγιώτης Γιαμαίος

2. Παράρτημα Καλύμνου Λυκείου Ελληνίδων
Το βραβείο παρέλαβε η Πρόεδρος Πόπη Μαύρου

3. Σύλλογος Τριτέκνων Καλύμνου
Το βραβείο παρέλαβε η Πρόεδρος Μελίνα Κατέρη τη  βράβευση έκανε ο Πρόεδρος του ΔΣ Ποθητός Μαγκούλιας

4. Σύλλογος Φίλων ΚΕΘΕΑ Καλύμνου
Το βραβείο παρέλαβε η εκπρόσωπος Αργυρώ Βαρβαρή. Τη βράβευση έκανε ο δημοτικός σύμβουλος Σάκης Χούλης

5.Οι διατελέσαντες διοικητές του Α.Τ. Καλυμνίων κατά την τελευταία πενταετία, Αστυνόμος Β΄  Καραθάνος Ευάγγελος και Υπαστυνόμος Α΄Δάσκαλος Κωνσταντίνος.
Τα βραβεία παρέλαβε ο  Υπαστυνόμος Α΄Δάσκαλος Κωνσταντίνος.

6. Οι διατελέσαντες Λιμενάρχες Καλυμνίων κατά την τελευταία πενταετία, Πλωτάρχης Λ.Σ. Καραντζιούνης Ιωάννης και Πλωτάρχης Λ.Σ. κ. Τσαγκάρης Θεόφιλος  
Τα βραβεία παρέλαβε ο  Πλωτάρχης Λ.Σ. κ. Τσαγκάρης Θεόφιλος.