Σήμερα στις 7 μ.μ. ΑΣ Ρόδος-Ιάλυσος

Ένα ακόμα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδια θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σήμερα οι Ρόδιοι φίλαθλοι.

Στις 7μ.μ. στο κεντρικό γήπεδο του Δημοτικού σταδίου της πόλης μας, η Ρόδος θα αντιμετωπίσει τον Ιάλυσο. Η αναμέτρηση «κεντρίζει» το ενδιαφέρον του κόσμου που όπως και την προηγούμενη Κυριακή έτσι και σήμερα, αρκετοί αναμένεται να πάνε στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση.

Στο γήπεδο αναμένεται να βρίσκεται και το νέο μετεγγραφικό απόκτημα της Ρόδου Αντώνης Γιόνδης, ο οποίος πάντως όλα δείχνουν ότι δεν θα πάρει χρόνο συμμετοχής.

Έτοιμα τα νέα γραφεία
Στο μεταξύ, η Ρόδος με ανακοίνωση της, ενημερώνει ότι από αύριο θα λειτουργήσουν τα νέα γραφεία της ομάδας στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου όπου αργότερα θα δημιουργηθεί και ένα γήπεδο 8Χ8. Αναλυτικά:

«Με μεγάλη χαρά η οικογένεια της Ρόδου χαιρετίζει την έναρξη λειτουργίας της Λέσχης της από την ερχόμενη Δευτέρα 19/8/2019 στη συμβολή των οδών Καισαρείας και Κλαυδίου Πέππερ, στον Άγιο Δημήτριο. Σε έναν χώρο που ανακαινίστηκε πλήρως, η Ρόδος θα στεγάσει τα γραφεία όλων των τμημάτων της (ποδοσφαιρική ομάδα, Ακαδημίες, βόλεϊ, άλλα αθλήματα). 

Παράλληλα θα είναι το σημείο αναφοράς για τους τεχνικούς ποδοσφαίρου, αφού σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα θα γίνονται σεμινάρια στα μέλη των Ακαδημιών. Με χαρά λοιπόν ανακοινώνουμε πως στο τριήμερο 29, 30,31 Αυγούστου θα γίνουν τα επίσημα εγκαίνια της Λέσχης και των εγκαταστάσεων από τον απερχόμενο Δήμαρχο Φώτη Χατζηδιάκο, αφού η Ρόδος οφείλει να τιμήσει τον ίδιο τόσο για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων αυτών αλλά και για την χρηματοδότηση με 400.000 ευρώ των άλλων εγκαταστάσεων της ομάδας μας στους Αγίους Αποστόλους. 

Στο προαναφερόμενο τριήμερο, θα διεξαχθούν διάφορες πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις από συλλόγους και σωματεία του νησιού στο πλαίσιο ενός ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΕΟΛΑΙΑΣ που σε συνεργασία με τον «Αθλητικό Όμιλο Ρόδου Εμμανουήλ και Μαίρης Σταματίου» θα καθιερωθεί για να γίνεται κάθε χρόνο στον ίδιο χώρο».