«Βλέπει» Μοσχή ο Διαγόρας Βατίου

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Νίκου Μοσχή βρίσκεται ο Διαγόρας Βατίου.

Ο έμπειρος παίκτης που το τελευταίο διάστημα φορούσε τη φανέλα του Αστέρα Παστίδας, κάνει προπονήσεις με το σύλλογο της Νότιας Ρόδου και όλα δείχνουν ότι το αμέσως επόμενο διάστημα θα ενταχθεί στο ρόστερ.

Ο Μοσχής ήταν και στο πρόσφατο παρελθόν στον Διαγόρα Βατίου με τον οποίο μάλιστα είχε συνεργαστεί για πέντε χρόνια αλλά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων είχε πάρει μετεγγραφή για τον Αστέρα.

Δύο προβλήματα τραυματισμών
Δύο είναι τα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τεχνικός Γιάννης Καμπούρης. Το ένα του Λάμπρου Ζωάννου και το άλλο του Γιάννη Έλληνα. Ο πρώτος έχει πάθει διάστρεμμα και δεν συμμετέχει εδώ και λίγες ημέρες στο πρόγραμμα των προπονήσεων.

Όπως όλα δείχνουν μάλιστα δεν θα μπορεί να πάρει μέρος ούτε και την επόμενη εβδομάδα. Ο δεύτερος έχει έναν μυικό τραυματισμό στη μέση αλλά όπως φαίνεται θα είναι σε θέση να επιστρέψει στους ρυθμούς προπονήσεων από την ερχόμενη εβδομάδα.

Κατά τα άλλα, η προετοιμασία συνεχίζεται κανονικά χωρίς να υπάρχουν απρόοπτα. Μιλώντας στην «Αθλητική Ροδιακή» ο προπονητής Γιάννης Καμπούρης, τόνισε τα ακόλουθα:  «Είμαι σε γενικές γραμμές ικανοποιημένος. Ωστόσο θέλουμε ακόμα πολλή δουλειά. Έχουμε δρόμο μπροστά μας. Σε ό,τι έχει να κάνει με τις μετεγγραφές αν προκύψει κάτι εξαιρετικό όσον αφορά την επίθεση, θα το αποκτήσουμε».