Παιδιά, σας παρακαλώ, όχι και μετεγγραφές από μανατζαραίους στο τοπικό

Η γκολάρα του Αντούριθ και η νίκη της Μπιλμπάο επί της Μπαρτσελόνα «γκρέμισε» το διαδίκτυο. Και να φανταστείτε πως πρόκειται για έναν παίκτη 38 ετών! Η μπάλα, που να με πάρει, είναι σαν το ποδήλατο και κάτι άλλο που δεν μπορώ ν’ αναφέρω για λόγους αβρότητας. Άμα τη μάθεις δεν την ξεχνάς όσα χρόνια και να περάσουν…

Ο Λιβάγια, λέει, παρουσιάστηκε ευδιάθετος στην προπόνηση της ΑΕΚ μετά την αντίδρασή του όταν έγινε αλλαγή στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ με την Κραϊόβα. Εδώ, ρε παιδιά, στο τοπικό και όλα ξεχνιούνται στο πι και φι, πόσο μάλλον σ’ αυτό το επίπεδο, όπου παίζονται εκατομμύρια. 

Παιδιά, σας παρακαλώ, όχι και μετεγγραφές από μανατζαραίους στο τοπικό. Μην γίνει μόδα κι αυτό! Υπάρχουν ωραιότατα ξενοδοχεία αν θέλει κάποιος να βγάλει μισθό καλό στη Ρόδο χωρίς να παίξει ποδόσφαιρο. Ακούστε που σας λέω. 

Να μου πείτε, τα λεφτά είναι των παραγόντων και άμα θέλουν βάζουν φωτιά και τα καίνε, αλλά κάποιες σταθερές ας τις διατηρήσουμε για το καλό του αθλήματος και της ανάπτυξης. Αλλιώς τζάμπα πάει όλη η δουλειά των ακαδημιών.

Το μόνο που δεν αλλοίωσε ο πανδαμάτωρ χρόνος στο τοπικό είναι οι γιορτές και τα πανηγύρια με το σουβλάκι κατακαλόκαιρο από τους συλλόγους, για να βγάλουν κάνα φράγκο. Γεύση, παράδοση κι αθλητισμός μέχρι να το τερματίσουμε…

Μάλιστα, κάποιες ομάδες έχουν τη δική τους κουζίνα που την καθιέρωσαν εδώ και χρόνια, όπως επίσης το πελατολόγιο, που τύφλα να ‘χουν τα μεγαλύτερα ψητοπωλεία στη Ρόδο.