Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών ο Κωνσταντίνος Παλιούρης

Σε ηλικία 90 ετών, έφυγε απόψε από τη ζωή και κηδεύεται την ερχόμενη Τρίτη στις 5 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Ταξιαρχών Ρόδου, ο Κωνσταντίνος Παλιούρης.
Πρόκειται για έναν επιχειρηματία ιδιαίτερα γνωστό στο νησί της Ρόδου, καθώς ήταν από τους πρωτοπόρους του Ροδιακού Τουρισμού.
Ασχολήθηκε με τον κλάδο των ξενοδοχείων (ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Άφρικα την δεκαετία του '60) με τον κλάδο του εμπορίου (ξενοδοχειακός εξοπλισμός) ενώ είχε διατελέσει γενικός γραμματέας της Ένωσης Ξενοδοχείων Ρόδου και πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου της Ρόδου αντίστοιχα.
Ήταν απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών ενώ είχε εργαστεί στην Αφρική για αρκετά χρόνια και επέστρεψε το 1964 όπου και επένδυσε στην κατασκευή του ξενοδοχείου του.
Είχε ιδρύσει επίσης το 4ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων της περιοχής μας.
Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων, να κατατεθούν από όσους το επιθυμούν, δωρεές  στο θεραπευτήριο χρονίων παθήσεων παίδων, Άγιος Ανδρέας.

 

Η δημοσίευση γίνεται στην ηλεκτρονική έκδοση της ΡΟΔΙΑΚΗΣ κατόπιν σχετικού αιτήματος της οικογένειας προκειμένου να ενημερωθεί η τοπική κοινωνία. Σημειώνεται ότι η έντυπη ΡΟΔΙΑΚΗ δεν κυκλοφορεί αύριο Δευτέρα 19 Αυγούστου.