Το 1ο Φεστιβάλ Θάλασσας στα Καλαβάρδα

Το 1ο Φεστιβάλ Θάλασσας στα Καλαβάρδα

Το 1ο Φεστιβάλ Θάλασσας στα Καλαβάρδα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 341 ΦΟΡΕΣ

Ο Πολιτιστικός-Εξωραϊστικός Σύλλογος Kαλαβαρδών «Κάμειρος» συνδιοργανώνει με τη Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου και τη Δημοτική κοινότητα Καλαβαρδών για πρώτη φορά στη Ρόδο, το 1ο Φεστιβάλ Θάλασσας.

Την Παρασκευή 23 Αυγούστου στην παραλία στα Καλαβάρδα, είστε όλοι καλεσμένοι να παραβρεθείτε και να διασκεδάσετε στην εκδήλωση, που αναμένεται να αποτελέσει θεσμό για το νησί μας.

Η εκδήλωση προς τιμήν της Θάλασσας, θα ξεκινήσει από το μεσημέρι με τη συνοδεία της μουσικής γνωστών DJs και θα κορυφωθεί από τις 7 το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ υπό τους ήχους της γνωστής μπάντας Izzy Dizzy.

Οι λάτρεις της θάλασσας και των θαλάσσιων αθλημάτων θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό Kite Surf που θα διεξαχθεί. Ο διαγωνιζόμενος που θα καταφέρει να πραγματοποιήσει το υψηλότερο άλμα θα βραβευτεί με μια σανίδα του kite.

Οι παραβρισκόμενοι έτσι, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα ξεχωριστό θέαμα αυτό των διαγωνιζόμενων, να δαμάζουν τα κύματα και να κάνουν απίστευτα κόλπα με τη σανίδα τους.

Διαβάστε ακόμη

«Το μονοπάτι του Αυτισμού» - Εκδήλωση ενημέρωσης για τη νευροδιαφορετικότητα και τη συμπερίληψη

Πεζοπορία της ΟΠΕΡ την Κυριακή 28 Απριλίου μαζί με τον Πανταζή Χούλη

Θρηνολογούσα Παναγιά: Το σύμβολο της χαροκαμένης μάνας

Συναυλία θρησκευτικής χορωδιακής μουσικής σήμερα στον Ευαγγελισμό

"Οι Άθλιοι" του Βίκτωρος Ουγκώ για άλλη μία παράσταση απόψε στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου!

Με επιτυχία διεξήχθη στη Ρόδο το 40ό Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών

Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα «Εξαρτήσεις: Αντιμετώπιση και Προκλήσεις στο νησί της Ρόδου»

Έρχεται ξανά η παράσταση «Αθώος ή Ένοχος;» από τη θεατρική ομάδα Theorion