Με δυο νέα πρόσωπα ο Απόλλων Καλυθιών

Με δυο νέα πρόσωπα θα συνεχιστεί αυτή την εβδομάδα η προετοιμασία των παικτών του Απόλλωνα Καλυθιών.

 Και αυτό διότι από χθες το απόγευμα αναμενόταν να μπουν στο πρόγραμμα των προπονήσεων οι Πλακίδας και Χότζα. Και οι δυο αποτελούν φετινά μετεγγραφικά αποκτήματα της ομάδας και υπάρχει η έντονη πεποίθηση ότι θα μπορέσουν να προσφέρουν σημαντικές υπηρεσίες στον σύλλογο.

Οι δυο παίκτες ήταν από τους πρώτους φετινούς «στόχους» ωστόσο μόλις τώρα κατέστη δυνατό να ενσωματωθούν με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους. Ο Πλακίδας που κατάγεται από τη Βοιωτία ήρθε χθες στο νησί μας και πλέον έχει τεθεί στη διάθεση του Παναγιώτη Ζούνη. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι όλο το προηγούμενο διάστημα ακολουθούσε ατομικό πρόγραμμα σε μια προσπάθεια να μην μείνει πολύ πίσω.

Απόλυτα ικανοποιημένος ο Ζούνης
Στο μεταξύ, ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την παρουσία της ομάδας του και στο φιλικό παιχνίδι με τον Κλεάνθη που έγινε στη Θολό και τελείωσε με νικητές τους φιλοξενούμενους με 2 – 1 έμεινε ο προπονητής Παναγιώτης Ζούνης. Ο ίδιος, κάνοντας δηλώσεις στην «Αθλητική Ροδιακή» τόνισε τα ακόλουθα:

«Έμεινα πάρα πολύ ικανοποιημένος. Μπορώ να πω μάλιστα πιο πολύ σε σχέση με το πρώτο μας φιλικό. Υπήρχε βελτίωση σε όλους τους τομείς. Όλα τα παιδιά πήγαν πολύ καλά. Και οι μικροί και οι μεγάλοι. Δεν το περίμενα ούτε εγώ χωρίς καμία δόση υπερβολής. Ωστόσο ακόμα είναι πολύ νωρίς. Η ομάδα μας πιστεύω ότι θα είναι έτοιμη μετά από περίπου δυο εβδομάδες και τότε θα μπορούμε να πούμε περισσότερα πράγματα».