Αισιοδοξία  στην ΑΕ Κατταβιάς

Σε πολύ καλό δρόμο ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου δείχνει να βρίσκεται η Αθλητική Ένωση της Κατταβιάς.

Μέχρι στιγμής, οι εμφανίσεις που έχουν κάνει οι «κιτρινόμαυροι» στα φιλικά παιχνίδια είναι αναμφίβολα πάρα πολύ καλές και αυτό είναι κάτι που κάνει και τους ανθρώπους του συλλόγου να αισθάνονται πάρα πολύ όμορφα.

Ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν πετάνε στα σύννεφα και προσπαθούν πάντοτε να κρατούν τους τόνους χαμηλούς καθώς το πρωτάθλημα αναμένεται να είναι ακόμα πιο δύσκολο σε σχέση με την περσινή χρονιά. Χαρακτηριστικά είναι τα όσα είπε στην «Αθλητική Ροδιακή» ο γενικός αρχηγός του συλλόγου Γιάννης Κυπριώτης:

«Είναι πάρα πολύ σημαντικό το ότι φέτος έχουμε βάθος πάγκου. Είναι κάτι που φαίνεται και από τα φιλικά που έχουμε παίξει μέχρι στιγμής. Κάνοντας ακόμα και δέκα αλλαγές, η ομάδα έχει σχεδόν την ίδια απόδοση. Πιστεύω ότι είναι η πρώτη φορά που έχουμε τόσο μεγάλος βάθος πάγκου».

Ο ίδιος πρόσθεσε πάντως και τα ακόλουθα:
«Αυτό όμως δεν πρέπει να λέει κάτι γιατί αφενός είναι ακόμα νωρίς και αφετέρου στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν μπορείς να είναι σίγουρος για τίποτα. Απλώς είμαστε αισιόδοξοι, πιστεύουμε ότι θα πάμε καλά αλλά είμαστε παράλληλα και πολύ προσγειωμένοι. Ξέρουμε ότι το πρωτάθλημα θα είναι πολύ δύσκολο».

Σε ότι έχει να κάνει με τα καθαρά αγωνιστικά ζητήματα, το επίσης πολύ σημαντικό είναι ότι ο τεχνικός Μανώλης Φρατζής δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του σε καθημερινή βάση.